5. april 2012

Male, male, male.


Der  bliver malet, malet og malet i disse dag.
I dag kunne H.J. heldigvis komme med. Han fik malet hele køkkenloftet :-)
Jeg blev færdig med vinduer og dørkarm i biblioteket :-)
Det hele går planmæssigt frem :-)


Maling af trappegelænderet er sat lidt på stand by. Det tager lang tid, og indtil videre er der kun grundmaling, der er kommet på, og kun helt oppe i stuen.
Håber på at nå trappen før vi flytter ind, men ellers er det noget af det, der er nemt at gå til selv om vi er flyttet ind. 


Der blev selvfølgelig også lidt tid til at sidde udenfor ind imellem og nyde solen. Det var med at benytte sig af det i dag, for de næste dage lyder det ikke til, at det er solen, der kommer til at præge vejrbilledet. 


Udsigt fra sydterrassen.


Muldvarpene hærger, her havde vi ellers fjernet skud........hmm


Det er hyggeligt med bænken under det store træ :-)


I gårdhaven hvor bænken står, er der sol en stor del af dagen. Her kommer vi vist til at tilbringe mange timer :-)

20 kommentarer:

 1. Av-Av... håber sandelig HJ's skulder har klaret den opgave...!? Fortsat god arbejdslyst :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hans skulder skal nok holde, det er værre med den diskusprolaps i ryggen, der driller ham mere eller mindre hele tiden, men han må jo selv mærke efter, og tage de pauser ryggen har brug for.
   Nu mangler han heldigvis kun at male 2 mindre lofter i henholdsvis baggang og badeværelse, så er alle lofter færdige. Det har været et kæmpearbejde, men det har lysnet gevaldigt op i hele huset :-))

   Slet
 2. Mon ikke I går lidt friskere til malearbejdet, nu I ved at jeres andet hus er solgt. Så er motivationen nok lidt større, det bliver lækkert at blive færdigt med malearbejdet. Det er hårdt at male hele tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo nu går vi rigtig til den med malearbejdet, fordi vi har en tidramme, før blev vi jo nødt til at fordele energien på alle mulige opgaver både her og der, så der ikke var et eller andet sted noget løb helt fra os.
   Det rykker også rigtig noget nu, hvor vi har nogle sammenhængende fridage. Vi kan også fortsætte længere tid sidst på dagen, før mørket sænker sig.

   Slet
  2. Rigtig god påske Vivi - tænker på dig i alt arbejdet, Har jo også været der fornylig og er bestemt heller iokke færdig endnu :)

   Slet
  3. Der går som regel lidt tid efter en flytning før alt er helt i orden og på plads ;-)
   Ser frem til, at vi får vores ting flyttet, og det her overleveret til de nye ejere, så skal vi nok få styr på resten.

   Slet
 3. Sikke en masse græsplæne du kan kaste dig over, når malerarbejdet er overstået.
  God påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja græs er der nok af, så der er masser af muligheder for at inddrage noget til bede hen af vejen :-)

   Jeg er glad for, at det hele er lagt ud i græs, for så er det let at få det hele til at tage sig anstændigt ud allerede nu. Der havde været meget mere arbejde, hvis det hele havde lignet et vildnæs.

   Slet
 4. Sikke I maler :-) Puha, jeg maler også lofter ind imellem når vi gør et rum i stand her, og det er bare hårdt arbejde. Men du har ret, det ser bare så meget bedre ud end de mørke trælofter.
  Jeg kan stadig blive helt benovet over hvor stor din nye have er. Det er altså helt vildt hvor meget plads du får at lege på :-)
  Dumme mulvarpe. Måske kan du bedre holde dem nede når du kan være efter dem hver dag, lad os håbe det.

  SvarSlet
  Svar
  1. I det nye hus er vinduerne meget små, og lysindfaldet ikke så stort som her, derfor synes vi, det er ekstra vigtigt, at rummene er lyse derude. Det betyder også meget, at ikke kun lofterne, men også en del af alt det andet træ, der er i huset der bliver lyst.

   Haven er stor derude, men det er klart 5043 m2 svarer jo til 5-6 parcelhusgrunde men kun med et hus på, så der er masser af plads til haveanlæg :-)
   Størrelsen gør til gengæld også, at der kommer til at gå år, før haven rigtig kommer til at syne af noget, men hvad betyder det, bare vi har noget at gå og hygge os med :-)

   Slet
 5. Det bliver så flot at i maler noget af alt det træværk, stort arbejde sikkert men det bliver så lækkert. God arbejdslyst og god påske

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Vi synes selvfølgelig selv, det ser godt ud det vi maler. Derfor gør det heller ikke så meget, at det er et større stykke arbejde, at komme gennem hele huset :-)

   Slet
 6. Hej Vivi. Det bliver godt nok flot, når I maler. Det må være dejligt at skulle flytte ind i. Jeg håber, I når rigtig langt i disse dage. I dag er vejret noget trælst, det øsregner. Så hvis det også gør det hos jer, må det være dejligt at få noget fra hånden indendøre! Fortsat god fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her småregner det, så jo vi fortsætter med at svinge penslerne.

   Slet
 7. Hej Vivi

  Læste lige i et blad fra Silvan om en læser, der efterspørger et middel mod muldvarpe. Vil lige gengive svaret her:

  "Du kan anvende Karbid til formålet. Det sælges som "sten" i halvlitersdåser hos byggemarkeder, farvehandlere og Matas. Put et stykke Karbid ned i hullet, og hæld vand på. Luk herefter hullet godt til med en stor sten eller en plade (ikke jord) Når karbidstykket kommer i kontakt med vand, udvikles der en giftig, "tung" røg som vil brede sig i gangsystemet. Hvis du har mange muldvarpeskud, kan du putte et stykke karbid ned i flere huller og lukke efterfølgende med en stor sten eller plade, således at røgen kan brede sig frit i gangsystemet. "

  Måske det var noget.

  God malerlyst ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rådet, det må jeg se lidt nærmere på.

   Slet
 8. Man kommer nu langt med en god gammeldags muldvarpesaks - tit er det jo bare en enkelt muldvarp som laver de mange skud

  SvarSlet
  Svar
  1. Er helt klar over, at det er begrænset hvor mange muldvarpe det handler om, da de jo har deres territorier.

   Ind til videre har den/de dog været snu nok til at smutte udenom mine fælder, forhåbentlig går det galt for dem, når jorden bliver lidt varmere og de kommer op i gangene i overfladen af plænen.

   Slet
 9. Hej malermester :D

  Med det malearbejde I har foran jer, så er det nok skønt nok at vejret er dårligt. Så trækker haven ikke sådan :)

  Har du planer med haven( SELVFØLGELIG!), tegninger/skitser eller hvad forestiller du dig? God arbejdslyst til jer begge :)
  Knus Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :-)

   Det er det helt perfekte malevejr i dag :-)

   Jeg har helt sikker planer med haven. Tegningen er ikke helt færdig på papiret endnu, mangler at få målt ud, hvor en del egetræer står, som skal blive stående, inden jeg kan tegne færdig.
   I februar skrev jeg et indlæg : "Haveplan under udarbejdelse", der kan du se noget af det jeg har i tankerne.

   Slet