4. juni 2011

Min "gamle" opstammede rhododendron blomstrer


Den opstammede rhododendron, som jeg begyndte at arbejde på, da vi flyttede herom, står igen i blomst. Jeg ved ikke hvilken art og sort det er, men det er den sidste af mine rhododendroner der kommer i blomst hvert år. Den er efterhånden ved at have en pæn størrelse, når jeg tænker på, at udgangspunktet var en lang tynd pind i en ret lille krukke :-)


Det er ikke blevet til det helt store i haven i dag, men græsplænen er blevet kantet, det får hele haven til at se meget bedre ud.
Lidt ukrudsbekæmpelse og plantning af flere sommerblomster har også været på programmet, vil tro jeg kun har et par hundrede planter tilbage, der ikke er plantet ud endnu.


Vores udendørs vin er jeg nødt til at være over med saksen, så den ikke vokser ind under taget og op i tagrenden. Det tager ikke lang tid, men er noget der SKAL gøres jævnligt, men det er hyggeligt med druer langs udhænget :-)6 kommentarer:

 1. Din opstammede rhododendron er superflot og det er helt utroligt at den engang kun var en 'pind'. Det er et eksempel til forfølgelse, ikke kun med rhododendron men også med andre buske :-)

  SvarSlet
 2. Du kan altså bare noget med planter! Den er flot.

  SvarSlet
 3. Ja, jeg må istemme!! Superflot rhododendron og dejligt at de kan "reddes".

  SvarSlet
 4. Jeg havde slet ikke tænkt på at man kunne opstamme rhododendron, jeg synes nemlig altid man ser dem som store buske. Jeg tror jeg vil følge dit eksempel og gøre det samme med min selvom den er flerstammet, for jeg synes din er virkelig flot. Tak for inspirationen :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot med den opstammede rhododendron... det er helt sikkert en idé jeg vil gemme.
  Det lyder som en dejlig dag i haven :-) Jeg synes stadig at det er for varmt at lave noget derude. Men pyt, så kan man da for en gangs skyld sidde stille og nyde :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt li Fru Friis´ udtryk "kan reddes". Mine opstammede rhododendroner var nemlig planter, der ikke var bedre værd end at smide ud, da jeg besluttede mig for at arbejde med dem som opstammede.

  JOC, jeg ville ikke kunne nænne at opstamme en rhododendron, som er tæt og flot.

  SvarSlet