21. juni 2011

Nu kan vi kun vente og håbe..........

I dag er vores hus blevet sat til salg. Vi har her i eftermiddag skrevet under på en købsaftale, på det hus vi gerne vil have, men den er dog betinget af, at vi får solgt vores hus. Det er en lidt underlig fornemmelse, at skrive under på noget, som vi ikke har nogen indflydelse på, om bliver virkelighed................

Vi kan kun vente og håbe (har lovet ejendomsmægleren en hjemmelavet jordbærtærte, hvis hun får solgt vores hus inden jordbærsæsonen er ovre ;-))

Her får i et par billeder (lånt på nettet) af det hus, vi gerne vil flytte ud i.

14 kommentarer:

 1. Nøj det ser lækkert ud, det kan jeg godt forstå, I gerne vil have. Sikken en have du kan få der. Held og lykke med at få det solgt.
  Er der mange huse til salg i området?

  SvarSlet
 2. Det ser dejligt ud, jeg forestiller mig at nye haveplaner kværner inde i dit hovede? Jeg krydser fingre for at I får solgt, men hvis det var mig der skulle forlade min have ville mit hjerte bløde, - alle mine yndlingsplanter som jeg endelig har skrabet sammen......

  SvarSlet
 3. Hold da helt op, det ser lækkert ud! Og al den græsplæne som du kan værne om... eller måske rettere lave bede i!!?? ;o)

  Pøj-pøj med hussalg og -køb, håber for jer det går op i en højere enhed og at du kan få din nattesøvn for bare spændning! :o)

  SvarSlet
 4. Hold da op med muligheder der er dér. Det kan jeg godt forstå at I gerne vil flytte til.
  Jeg håber meget for jer at det går i orden :-)
  Da min veninde flyttede fra sin dejlige have, tog hun en lille bid af alle sine stauder... bare en enkelt stilk eller lign... og så probbede hun dem i store plastik potter... måske 20 forskellige i hver. Dem tog hun så med sig, og efterhånden som hun fik tid, plantede hun de små bidder af planter ud i et 'stiklinge' bed. Da hun endelig havde fået lavet sine nye bede færdige, var der blevet små planter ud af bidderne. Det synes jeg var helt utroligt smart. Som regel må man jo ikke grave planter op, når man sælger et hus. Men en enkelt lille bid af hver, er der jo ingen som savner :-)

  SvarSlet
 5. Held og lykke med det. Det nye ønskehus ser bestemt dejligt ud og der er da masser af plads til alt hvad hjertet kan begære af træer, blomster og damplanter.

  Håber det går hurtigt med salget, så ventetiden ikke bliver for ulidelig.

  Ulla

  SvarSlet
 6. Hvor spændende. Og med masser af muligheder for haveplaner :O) Krydser fingre for at det går stærkt.

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig indbydende ud.
  Krydser fingre for, at jeres hus må blive hurtigt solgt, så i kan få jeres drøm opfyldt.

  SvarSlet
 8. Der er da masser af muligheder i den grund, så det er da helt forståeligt, at I gerne vil flytte dertil. Mon ikke ud allerede har planlagt både gårdhave og haven bagved? Jeg er sikker på, at min hjerne ville køre på højtryk med alle de muligheder.
  Held og lykke med salget og jeg håber for jer, at du snart skal igang med at bage jordbærtærte!

  SvarSlet
 9. Det ser jo helt fantastisk ud. Det kan jeg godt forstå I gerne vil :). Har jo hørt lidt om familieforøgelsen hvis I køber det ;)... vi ønsker al held og lykke herfra...

  SvarSlet
 10. Jeg ønsker dere tusen ganger lykke til med hussalget, Vivik!

  SvarSlet
 11. Tak for jeres søde ord, håber de har en magisk effekt ;-)
  Selvfølgelig har jeg tænkt et par tanker om, hvordan haven måske kunne anlægges, men bestemt ikke planlagt det endnu. Det må vente til der er sikkerhed for, at det bliver vores.
  Hvis det lykkes, vil der blive brugt timer med opmåling og ikke mindst ved tegnebrættet, inden jeg går i gang med noget som helst. Jeg vil være meget enig med mig selv om, at de store linier jeg vælger at lave i haven, er helt rigtige for os :-)

  Ja Jane, familien vil helt sikkert blive forøget med hund og sikkert også lidt høns, hvis det her lykkes :-)

  SvarSlet
 12. Held og lykke med hussalget. Sikke en have du kan få ud af den store grund. Det glæder jeg mig til at følge når i selvfølgelig snart sælger jeres hus.

  SvarSlet
 13. Hvor ser det lækkert ud - og sikke en park, du kan få indrettet. Jeg krydser virkelig fingre for, at alt flasker sig.

  SvarSlet
 14. Håber da godt nok at det hele kommer til at gå op i en højere enhed for jer Vivi.

  Først en skøn skøn sølvbryllupsfest og så et hussalg med overtagelse af den skønne ejendom inden efteråret så du rigtig kan komme igang med at planlægge.

  Lur mig om ikke I allerede er begyndt - skulle godt nok kende en have elsker dårligt hvis ikke alle ideerne allerede suser rundt i hovedet... :)

  Pøj Pøj med det hele

  SvarSlet