3. juni 2011

Vi har fundet et SKØNT hus på landet.........

For nylig nævnte jeg, at jeg ikke havde brugt så meget tid i haven de sidste par uger. Det skyldes, at mine tanker flere gange har været et helt andet sted, og en del af vores tid er gået med besigtigelse af ejendom, besøg af ejendomsmægler, tur i banken og en masse snak.

Vi har gennem de sidste par år gået og set efter et hus på landet. Nu har vi fundet et skønt hus, ikke fordi vi ikke har et dejligt hus, her hvor vi bor, for det har vi helt sikkert, men der er en noget større grund til det vi har kig på, og ligger tæt på skov og å. 5000 m2 grund, kan i forestille jer, hvilken park/have der kunne laves sådan et sted...........jeg kan :-)

En handel vil dog være betinget af, at vi kan sælge vores nuværende hus og have, for vi tør ikke sidde med 2 huse, som tiderne er lige nu.
Vi forventer at sætte vores hus til salg i løbet af et par uger, og håber på, at huset på landet ikke bliver solgt til anden side, før vi har en køber til vores.

Skulle nogen være interesseret, så kan vores have m. hus købes, endda til fornuftig jydepris ;-)

17 kommentarer:

 1. Det lyder da ret vildt hva'? Sikke en park, du kan få.
  Jeg håber virkelig for dig, at det lykkes, og jeg vil glæde mig rigtig meget til at følge med i udviklingen af den nye have :-)

  Alt mulig held og lykke!

  SvarSlet
 2. Wouw, det lyder spændende! Jeg hørte fornyligt at huse var betydelig lettere at sælge når der fulgte en velplejet have med, så der kan jo ikke gå længere end til mandag før I har solgt... :o)
  Pøj-pøj med det hele.

  SvarSlet
 3. Hvor spændende.... Tænk at have fundet det man drømmer om.. og så ha det inden for rækkevidde. Jeg håber sådan for jer at det lykkedes for jer...
  Mange hilsner og god weekend.
  Susan

  SvarSlet
 4. Wow krydser alt hvad der kan krydses for at det lykkedes for jer:-)

  Da vi solgte vores forrige hus skete det på tre dage sååå.

  XXXXX ha' en dejlig aften:-)

  SvarSlet
 5. Åh hvor lyder det spændende :0) Jeg krydser fingre for jer.
  KH.

  SvarSlet
 6. Hold da op, Vivik - sikke store planer. Det lyder rigtigt dejligt og spændende. SÅ bliver der da ikke pladsproblemer mht. planterne :)

  Held og lykke med det, jeres nuværende have er jo utroligt indbydende og må da kunne lokke en køber til hurtigt.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 7. Ejendomsmægleren tager på en uges ferie, når hun kommer hjem "trykker vi på knappen", så kan vi kun vente og håbe på, at der er nogen som har lyst til netop vores hus og have.
  Uhhhhhh, jeg hader ventetid, aner jo ikke om der kommer til at gå 14 dage eller 2 år, bare det andet hus ikke bliver solgt til anden side forinden :-( I så fald bliver vi boende her.

  SvarSlet
 8. Hvor spændende - håber i når det! Men det må også være lidt vemodigt, at skulle sige farvel til sådan en smuk have, som I har fået skabt over de sidste år?

  Held og lykke med salget og håber det lykkes for jer :-)

  SvarSlet
 9. Susanne, jeg er meget afklaret med at skulle forlade min have.
  Elsker min have, men jeg kan jo bare lave en ny, som sikkert bliver endnu smukkere, fordi der vil være flere udfoldelses muligheder på en større grund :-)

  Jeg var også meget afklaret med at forlade vores forrige have, som i øvrigt hurtigt gik i forfald for de nye beboere.
  Det rører mig ikke, når jeg af egen fri vilje forlader et sted, så er jeg videre med mit liv, og finder glæden i de nye udfordringer jeg står overfor :-)

  SvarSlet
 10. Kære Vivik, Jeg håber meget, at I får jeres ønske opfyldt. Éns hjem hører jo til en af de helt store brikker, som helst skulle være på plads. Meget spændende. Glæder mig til at høre fortsættelsen.

  SvarSlet
 11. Det lyder rigtigt spændende, og hold da op en have du ville kunne lave dér.
  Jeg håber også for jer at det vil lykkes at sælge huset til tiden. Det bliver spændende at følge med i :-)

  SvarSlet
 12. Nøøøøj hvor spændende. 5000 kvm, det må siges at være en pæn stor have... der kan virkelig skabes noget. Specielt hvis der allerede er nogle elementer, I kan bruge... drømmer allerede på dine vegne. Krydser mine pølsefingre for at det lykkes for jer ;-)
  God weekend ;-)

  SvarSlet
 13. Tusind tak for jeres gode ønsker :-) Håber forsættelsen bliver god, og på at den kommer ret hurtig.

  Anette, der er ikke ret meget andet derude end terrasse og en kæmpe græsplæne, men der er heldigvis et godt og tæt læhegn omkring hele grunden, så det er ret let at gå i gang.

  SvarSlet
 14. Takk for hyggelige ord på min blogg.
  Så spennende med 5 mål hage. Håper virkelig dere lykkes med salg og kjøp!
  Jeg blir helt nødt til å følge med når du går i gang med anlegget!
  Hagen på Solbakkjen er ca. 2 mål + 1 mål bergskrent. Kanskje ikke så merkelig at den blir frodig, vi er der kun i ferier og weekender! Vi jobber for å holde det hele nede, og jeg har en lei tendens til å beskjære for lite. Den regnfulle våren har også satt fart i veksten.

  SvarSlet
 15. Hej Vivik,
  Med den flotte have i har tror jeg at huset bliver solgt hurtigt. Krydser fingre for jer og glæder mig til at følge den nye have.

  SvarSlet
 16. Det lyder sørme spændende med 5000m2 at boltre sig på, fantastisk at du har enregien og lysten til at starte forfra:) Jeg håber at det hele går som du ønsker dig.

  SvarSlet
 17. Held og lykke med det, det er ikke rart at stå med to huse. Vi har prøvet det, heldigvis fik vi hurtigt solgt ellers var det gået galt.
  Glæder mig til at følge med på de 5000 m2, men så kan det nok knibe med at blogge så meget :-)
  Din opstammede rhododendron er virkelig flot, kunne godt lære noget af dig med beskæring.

  SvarSlet