18. juni 2011

Mest lyserødt og hvidt.


Mine roser er så småt begyndt at komme med blomster. Det er ret begrænset hvor mange jeg har, og jeg kender kun navnet på en enkelt af dem, da resten er nogen der var her, da vi overtog huset.


Som jeg tidligere har været inde på, har vi ikke noget særlig godt rosenjord her inde midt på "heden", det kan ses på mine rosenplanter, men jeg tillader mig alligevel at glæde mig over, de blomster der kommer :-)

Gråsten slotsrose

Lyserød er den ikke, men den første af mine roser der springer ud. Den står op af muren omme på sydvæggen.

Dronningebusken og den uægte jasmin er buske der også er værd at glæde sig over lige nu :-)Uægte jasmin, den er da skøn :-)

10 kommentarer:

 1. Uægte jasmin er noget af det der dufter bedst i haven. Jeg har selv en med enkle blomster og meget lyst løv. Den blev dog beskåret meget sidste år og har derfor ikke mange blomster i år. Din er meget dejlig med de dobbelte blomster.

  SvarSlet
 2. Hej

  Skønne billeder!

  Vi har også en uægte jasmin, og den er skøn.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 3. Jeg syntes den rosa rose er fantastisk :o)

  SvarSlet
 4. Smukke roser :-)
  Uægte jasmin er en af dem, som står min ønskeliste.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 5. Dejligt med roser :-)
  Uægte jasmin er da vist også lige røget på min ønskeliste :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er også glad for min uægte jasmin som også blomstrer lige nu, men min er en "belle etoile" og knap så fyldt som din, men den dufter rigtigt godt.

  SvarSlet
 7. Uuuuhhh dejlige roser. Hvadenten du kender navnene eller ej. Jeg har været lidt knotten på den megen regn, for min roser skal have vand, men det skal de fyldte knopper parat til udspring og udsprungne blomster IKKE.

  Din uægte jasmin ligner Schneesturm. Jeg fik en stikling af en veninde for 2 år siden i en lille lerpotte. Den blev vandet, når jeg huskede det, og første vinter "glemte" jeg den, og den stod den ude i denne lille potte. Man skulle tro, at den var gået til - men nej. Så om sommeren plantede jeg den over i en større krukke, for jeg kunne ikke hitte ud af, hvor jeg skulle plante den i min lillebitte have. Den bliver jo temmelig stor. Den levede en lidt omtumlet tilværelse, indtil jeg plantede den et sted, hvor den faktisk nok ikke egner sig til at stå. Nemlig i græsset ind til en af mine skvalderkålsnaboer. Ved siden af en stor kejserbusk. Tilmed er der ikke meget lys. Lige nu er den vel kun blevet 125 cm, men med et væld af grene og BLOMSTER der DUFTER guddommeligt. Blomsterne er YNDIGE lige som dine. Camilla Plum skriver faktisk i bogen Blomster, at det er bedst at tage stiklinger af en busk som dufter, så man er sikker på at få en sort, som ser ud og dufter "rigtigt".

  Sikken smøre jeg kom til at begå.

  SvarSlet
 8. Yndig roser. Jeg kan bare ikke holde dem raske, så de fleste er strittet ud igen.

  Jeg var lige lusket ned for at se til min uægte jasmin - grrrr den er fyldt med lus. Avdrr!!

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 9. Uhm.. elsker roser.. de står helt klart på have ønskesedlen til gården - også den uægte jasmin.. Vi har et eksemplar her i haven, men den kan jeg desværre ikke tage med..øv!
  Som altid dejligt at se billeder fra din have..
  KH.

  SvarSlet
 10. Hei. Fin blogg og nydelige roser. Også her i Norge er rosene begynt å blomstre (Se min blogg http://ritasfryd.blogspot.com/). Jeg har aldri hørt om uekte sjasmin, men jeg lurer på om det er det som står i hjørnet på naboens tomt og henger over i hagen min. Jeg husker jeg syntes den var vakker i fjor og nå står den i knopp igjen. Rita

  SvarSlet