5. juni 2012

Plantemarked og blogtræf i Geografisk Have


Jeg havde set frem til i dag, hvor jeg for første gang skulle besøge det store plantemarked i Kolding. Ikke nok med det, Fru Friis og nogle andre havebloggere havde arrangeret blogtræf :-)


Det var spændende at se boderne, og det meget store udvalg af planter og andre gode sager :-) Jeg kunne have købt mig fattig, hvis jeg havde haft nogle bede klar til plantning ;-)
Det var helt vildt, alle de mennesker der besøgte markedet, og hvad der blev slæbt ud af planter !!


Disse små landskaber i krukker, var særdeles yndige :-)

Efter at have travet rundt mellem boderne var det tid til blogtræf. Det var rigtig hyggeligt, at få sat ansigter på nogen af dem, der står bag de forskellige blog.


Superflot bod :-)

Dejlig at blogtræffet var så godt besøgt, men det betød for mit vedkommende, at jeg desværre ikke fik snakket med alle dem, jeg gerne ville have haft en lille snak med.
To timer er væk, inden man får set sig om i godt selskab, og "pludselig" var flere af jer, som jeg også gerne ville have hilst på desværre gået. 
Den Geografisk Have er en skøn ramme til et plantemarked.
Der var mange boder, men bestemt også mange besøgende :-)


Kl. 12 var der tid for at hilse på de dejlige mennesker, der står bag nogle af havebloggene. Det var en positiv oplevelse :-))
Før blogtræffet fik jeg hilst på Annette fra Eventyr Haver  ved deres bod :-)
Hun forærede mig den skønne guldsmed på de nedstående billeder i indflyttergave, det var meget sødt af hende :-)


Guldsmeden er meget, meget smuk, ikke mindst når solen skinner på den :-)
Har gennem længere tid overvejet, om jeg skulle anskaffe mig et par pænt store eksemplarer, når vi når til projekt vand i haven.


Mangler man en værtindegave eller en gaveide, til en der sætter pris noget smukt at se på i haven eller på terrassen, så tror jeg mange vil blive glade for Annettes guldsmede eller humlebier :-)) 

Flere billeder fra turen til Geografisk Have i Kolding, kan ses på H.J.´s blog.

25 kommentarer:

 1. Fine billeder du/I har taget
  Og tak for sidst ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :-)

   Det er H.J. der har stået for alle billeder i dag, jeg kunne slet ikke koncentrere mig om at tage billeder ;-)

   Slet
 2. Tak for rapporten, når jeg nu ikke kunne være med vil jeg nyde at læse alle jeres indlæg. Sidste år slæbte vi så meget med hjem , at der dårligt nok var plads til babyen i barnevognen - folk gloede lidt, da de så en barnevogn fyldt med planter og en baby på armen af farmand! Der er så mange fine ting...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt huske du skrev om fyldt barnevogn sidste år ;-)Der er rigtig mange fine plante dernede, og åh... hvor jeg glæder mig til, at det igen bliver min tur til indkøb :-)

   Slet
  2. he-he... tante Tulle. Sådan en barnevogn så jeg også i år, læsset til med planter og jeg fandt aldrig ud af om der også var et barn dernede. Men du var savnet! :o)

   Slet
 3. Tak for en super skøn dag og hyggelig snak i skønne, skønne omgivelser - skønt at møde dig ansigt til ansigt ;0) SFantastisk raportage fra dagen.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg synes også, det var dejligt at få sat ansigter på :-) Fik desværre ikke rigtig snakket med dig, for pludselig var det hele overstået, men forhåbentlig kommer der et blogtræf mere en anden gang :-)

   Slet
 4. Tak for en hyggelig dag og snakken, det var dejligt at møde dig:) Nu må du sørge for at spare godt op til næste år så du kan shoppe igennem til haven, der sikkert er klar...

  knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde, det var også hyggeligt at hilse på dig :-)

   Ja det kunne let blive nødvendigt med en pæn lille opsparing til næste års plantemarked, det er jo helt vildt alle de fristelser der er dernede ;-)

   Slet
 5. Hvor ser det spændende ud.
  Ser ud til at have været en god dag.
  Guldsmeden er virkelig smuk. Sådan en kunne jeg nu godt tænke mig engang.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig god dag :-)

   Slet
 6. Tak for idag og skønt endelig at få lov til at hilse på dig og HJ. Tillykke med guldsmeden, den bliver du superglad for :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, og tak for et godt arrangement :-)
   Jeg er allerede meget glad for guldsmeden, den er virkelig smuk. Det var sødt af Annette :-)

   Slet
 7. Det ser ud til at have været en rigtig hyggelig dag - sikke mange bloggere i var ;O).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig hyggeligt, og der var mødt mange op, så helt sikkert en succes :-)

   Slet
 8. Hej Vivi
  Ja det var hyggeligt, men tiden gik så hurtigt, og vi skulle jo også nå at handle. Du blev ellers siddende længe, men desværre fik vi ikke snakket. Det må vi nå næste gang.
  Dejligt at I fik en guldsmed, den ser rigtig fin ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. De par timer, jeg sad der, gik alt for hurtigt, og pludselig var vi kun et par stykker tilbage. Håber på at få snakket lidt mere med dig, næste gang vi mødes. Anne Marie fik jeg nærmest også kun hilst på, men hun nåede da at få givet mig en god ide, som absolut er værd at arbejde videre på :-)

   Slet
 9. Hej Vivi,
  det glæder mig meget at du viser så flotte billeder fra Kolding idag. Jeg havde set frem til at komme til blogtræf, men måtte desværre blive hjemme.
  Det er dejligt at høre, at der var godt fremmøde til arrangementet. Det giver forhåbninger om at vi en anden gang kan møde ligesindede.
  Mvh Michael

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt, når der kommer så mange til et arrangement, både for dem der møder op, men bestemt også for arrangørerne :-)

   Slet
 10. Ja det er et fantastisk marked, - desværre kunne det ikke lade sig gøre for mit vedkommende i år

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var første gang jeg var til plantemarked dernede, men det bliver bestemt heller ikke sidste gang :-)

   Slet
 11. Hej Vivi. Det er vel nok godt at læse om jeres oplevelser på marked. Jeg var til blogtræf på Samsø og blev også imponeret over det gode selskab,man var i. Jeg kan næsten forstå, at Kolding ikke var nogen undtagelse. Sikke gode billeder og tak fordi I deler dem med os andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var et dejligt selskab :-)
   Jeg ville også gerne have været med til Samsø, men kunne ikke få det til at hænge sammen med, at vi lige var flyttet weekenden før og stod og skulle afsted til Rom tidligt mandag morgen efter blogtræffet.
   Kan ikke være alle steder selvom jeg ofte gerne vil ;-)

   Slet
 12. Hej Vivi
  Tak for sidst. Rigtig hyggeligt at møde dig og HJ IRL. Synes simpelthen også at tiden bare gik alt for hurtigt. Blev så misundelig på din fine guldsmed, at jeg måtte give mig selv en i forfødselsdagsgave. Plus en humlebi.. ;)) Fik blograbat af søde Annette :)

  Begynd hellere at spare op til næste år. Med den kæmpehave I nu har fået, er der jo plads til en masse planter :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde, det var også vældig hyggeligt at hilse på jer :-)

   God ide med den forfødselsdagsgave, for de er skønne de kobberinsekter :-)

   Måske en god ide at begynde opsparringen allerede nu ;-)

   Slet