6. juni 2012

Øst Trøgelborg, hyggelig og billig overnatning få km fra Billund.


Vi er ikke de eneste i familien, der flytter til en bolig på landet i år :-) 
H.J.´s datter og svigersøn (Susanne og Thomas) har købt en helt fantastisk ejendom lige udenfor Billund, kun få km fra Legoland og lufthavnen :-)
Der har gennem mange år været værelses- og hytteudlejning, samt udlejning af gildesal, hvor der er plads til 80 personer.
Susanne og Thomas har overtaget stedet 1. juni 2012.
De vil drive stedet videre, men selvfølgelig sætte deres personlige præg på det (de har mange gode ideer til forbedringer :-)).

En overnatning på Øst Trøgelborg,
Hjortflodvej 1, Billund, 
kan fås fra kun 400 kr. pr. værelse.

Vælger man en overnatning i forbindelse med en flyrejse, kan bilen stå GRATIS parkeret på Øst Trøgelborg i en uge. Deres ejendom ligger i meget naturskønne omgivelser og bygningerne er omgivet af en stor have/park.
 Det helt specielle ved ejendommen er, at der for år tilbage også var minizoo derude. En del af dyrene er der stadig, der er legeplads til børnene og ønsker man at tænde den store grill nede i haven, er der også mulighed for det :-)Susanne kan få strudsen til at danse :-)
Altså et superskønt sted at overnatte, men også et fantastisk sted at holde fest, fordi der er noget at se på, når man skal ud og strække ben, og børnene kan også sagtens få tiden til at gå, mens de voksne sidder og snakker ;-)

Vi har gennem årene været til flere fester, der er blevet holdt på Øst Trøgelborg.


Her et lokale som ligger i forbindelse med selskabslokalet. Bemærk lige den store grill t.v.

Er helt klar over, at det blev lidt af et reklameindlæg i dag, men stedet er bare så skønt, at jeg blev nødt til at vise det, især i dag, hvor vi har været ude og tage en masse billeder, fordi de skal bruge nogen til den nye hjemmeside, de er ved at få lavet ;-)

Har i fået lyst til en overnatning eller fest på Øst Trøgelborg, kan Susanne og Thomas kontaktes på 75 73 81 26

18 kommentarer:

 1. Sjovt Vivi, vi var til svendegilde dér for 5 år siden. Dejligt sted, det er helt sikkert! Tillykke til de unge mennesker :-)

  SvarSlet
 2. Det er nok noget der smitter, det med at flytte? - Det vil jeg da skrive mig bag øret - skulle vi komme på de kanter. Det er da nogle specielle dyr, det unge par har overtaget, ja og en dejlig have. Fin rundvisning .....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Det er lidt anderledes dyr, end der er de fleste steder ;-)

   Slet
 3. Det ser kjempekoselig ut:) Vi har vært flere ganger på skandihest, som også ligger ved billund, eller i give. Det er også et flott sted:) Og hun som eier det er like hagegal som de fleste i hagebloggeland, herlig:)

  SvarSlet
 4. Sikke et dejligt sted de har købt :-D
  Det ser både spændende og hyggelig ud. Men hold op en mundfuld, at skulle holde det hele ved lige, passe dyr, og holde parken, samtidig med at de skal tage imod gæster osv. Men de unge mennesker har en energi vi andre også havde engang ;-D
  Jeg vil i hvertfald ønske dem alt mulig held og lykke med stedet.
  Vivi det gør ikke noget du gør reklame, det er jo rart at vide hvor man kan overnatte i hyggeligt omgivelser, med have omkring (så man kan føle sig hjemme ) ;-D

  Marianne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Der bliver helt sikkert en del at se til, men det skal nu nok gå.
   Helt grønne er de nu ikke med henholdsvis 38 og 40 år på bagen, så de har vist en ide om, hvad det er de går ind til :-)

   Slet
 5. Det ser vel nok dejligt ud! Det vil jeg da huske på, hvis vi kommer på de kanter. - Men det er da næste umuligt at nå det hele for kun to mennesker, de må da have ansat en hjælper. Bare at passe alle de dyr om vinteren. - Men ok, de er unge og stedet er da helt vidunderligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu skal de jo lige lande, så må de se, om der bliver brug for ekstra hjælp.

   Slet
 6. Det ser flot ud, håber der er mange, der får lyst til at overnatte eller holde fest der. Der er godt nok noget at se til.
  Held og lykke med det til de unge mennesker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Det ældre par de har købt af, har drevet stedet i omkring 30 år, så det er helt sikkert et sted, hvor folk har lyst til at komme :-)

   Slet
 7. Det er bare super skønt der ude,ser frem til at skulle bruge timer der ude på gården :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et skønt sted de har fået fat på, og mon ikke de har et par hjørner, hvor du kan få lov at gå og luge lidt ukrudt ;-)
   Jeg har været ude og hjælpe dem med lidt beskæring rundt om privaten et par timer her efter fyraften. En fornøjelse, for det er let at se hvor man kommer til :-)

   Slet
 8. Hvor ser det skønt ud. Vi mangler faktiskt ofte overnatningssteder når vi er ved grænsen eller i Legoland, så det vil jeg helt sikkert skrive mig bag øret.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert et dejligt sted, så må du se, om i havner der på et eller andet tidspunkt :-)

   Slet
 9. Hej Vivi. Ja, det ser jo virkelig godt ud og så mange spændende ting, der er - især dyrene, det kan jeg godt lide og så ser der ud til at være meget plads. Jeg håber, de får stor succes med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er rigtig god plads, men også et kæmpe udenomsareal der skal holdes.
   Dyrene er meget sjove :-)

   Var ude og hjælpe med lidt beskæring tæt på privatboligen i dag, det pynter gevaldigt. Susanne fik også lige et lynkursus i beskæring, samt et par andre tips
   Der er de skønneste træer i haven, der ligger tættest på huset. Bl.a. et kæmpe hjertetræ, en brogetbladet ahorn, og en hibiscus der er så høj, at den når helt op til tagrenden :-)
   Tænk sig at få så store, flotte og lidt specielle træer med i købet :-)

   Slet