11. juli 2013

Pelargonie vejr.

                                                                                                                                                                           
Tørvejr, sol og varme, pelargonierne elsker det. Pelargonierne i whiskytønderne trives godt, og kvitterer allerede nu med et pænt blomsterflor, selvom de var lidt pjuskede, da de blev plantet ud. 
Regnvejr og dermed vand ned i blomster-hovederne bryder de sig derimod ikke om, men det er heldigvis ikke et problem lige nu.


På terrassen står pelargonierne ligefrem og strutter af velvære i det fine sommervejr.

8 kommentarer:

 1. Ja, de står fantastisk. Hvor man har du plantet i hver tønde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har plantet 7 stk i hver tønde.

   Slet
 2. Hej. Nej hvor er jeg glad for at se dine pelargoniebilleder og især, at det er Dr.Ingrid. Jeg synes ikke man kan få pelargonier nok og du har helt ret, de trives i solen og det vindstille vejr!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de lyserøde pelargonier er smukke :-)

   Slet
 3. Hvor er de smukke - tror jeg vil prøve at plante nogen i vores store zinkbaljer næste år - det er nok for sent nu mon ik.. Jeg må "nøjes" med at nyde synet af dem jeg har plantet i mindre krukker, men de er nu også fine..

  Sikke en dejlig dag, det ser ud som om i har haft igår - skønt med "jord til bord" oplevelser for småfolk og drageflyvning :0)
  Rigtig god dag idag

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil være flot med pelargonier i dine zinkbaljer. Du kan sagtens nå at få glæde af nogen i år, det er ikke så længe siden, jeg købte mine. De var lidt pjuskede med står allerede fint. Det gode vejr, har i løbet af få dage fået dem til at stå med endnu flere blomster end på billederne i dette indlæg :-)
   Ja det er dejligt, når børnene kan få gode oplevelser med, hvor maden kommer fra.

   Slet