8. januar 2011

Stendige.

Der var ved at være styr på selve havebassinet, og jeg skulle i gang med at bygge et lille stendige rundt om mit bed. Det var lidt spændende, for det havde jeg ikke forsøgt mig med tidligere.

Jeg havde været inde og læse lidt om, hvordan det skulle gøres, men det er jo ikke det samme som at udføre det. De første 1½ m blev ikke helt som jeg ville, så om igen.... det gik bedre i andet forsøg.Det er vigtigt, der er et smig på, at stenene ligger så de låser hinanden, og der skal ikke være ret store huller mellem stenene, så det er lidt af et puslespil. Jeg havde fat i hver sten en del gange, men sjovt var det.Da jeg nåede hele vejen rundt, gik jeg en tur på kanten, stenene blev liggende og de er stadig på rette plads her 3½ år senere.

Min mand fylder lidt mere jord i bedet.Helt forkert har det nok ikke været, selvom jeg er blevet bevidst om i hvert tilfælde en´ fejl.

5 kommentarer:

 1. Hej Vivik
  Tak for din kommentar på min blog. -Ja, det kan være svært at styre sig. Der har tidligere været vintre, hvor det var muligt at komme lidt i haven og flytte rundt på sten og planter, men lige nu er det jo udelukket. Det er spændende at se de mange tiltag i jeres have.
  Venlig hilsen
  Jørn

  SvarSlet
 2. Hold da op for et projekt, det må jeg vist hellere følge lidt med i.... flot ser det ud!!
  kh fra fru friis

  SvarSlet
 3. Jørn, ja kunne vi slippe for frosten, er der mange ting der kan laves derude om vinteren.

  Fru Friis, du skal være meget velkommen til at læse med. Er også spændt på, at læse med på din blog.

  SvarSlet
 4. Her sker da noget, må man sige. Der bliver noget at se på til sommer. Sikke et projekt. God fornøjelse.

  SvarSlet
 5. Tak, ja det var et af de større projekter :-)

  SvarSlet