15. maj 2011

Udplantning af sommerblomster

Jeg er så småt begyndt at plante sommerblomster ud i haven. På langtids vejrudsigten, ser det ikke ud til, at der skal komme mere nattefrost, så jeg tager chancen.
Jeg skal til at have frigivet noget plads i drivhuset, så jeg kan få plantet agurker, peber, chili, aubergine og melon i jorden derinde.


Der er plantet sølvblad mellem stedmoderplanterne i forhaven.


Kæmpe Verbena er kommet i jorden mellem de andre planter ligeledes i forhaven.


3 klokkeranker er blevet plantet op af stakittet ved terrassen.

Rhododendronerne står rigtigt flotte lige nu, selvom de endnu ikke alle har blomstret eller står i blomst.


R. yakushimanum.


En af mine opstammede rhododendroner er ved at komme i blomst. Den opstammede jeg har haft længst tid, blomstrer først senere, som en af de sidste.

4 kommentarer:

 1. Det er dejligt, at vi er kommet så langt hen i foråret, at vi kan plante sommerblomsterne ud :-) Jeg tror også, at jeg skal have drivhuset tilplantet i den kommende weekend.

  SvarSlet
 2. Uh jeg ville nu vente lidt med, at plante sommerblomsterne ud lidt endnu. Håber at det går godt for jer.

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 3. Den er flot din opstammede rhododendron, jeg bryder mig ellers ikke om de opstammede, men den der ser godt ud. Er det en Nova Zembla?

  SvarSlet
 4. Madam Bæk, jeg plajer også at være meget forsigtig, men vejrudsigten ser faktisk ret lovende ud. Det hele er ikke kommet ud endnu, der er i hundredvis af planter der skal plantes ud.

  Lisbeth, jeg ved ikke hvad det er for en rhododendron jeg har stammet op. Det var en "bar pind" der var her, da vi overtog haven. Begge mine opstammede R. var kun pinde den gang, det var derfor de endte deres liv i opstammet form.

  SvarSlet