15. maj 2011

Nye planter

I går var jeg på plantemarked for at sælge lidt af mine planter, men jeg kom selvfølgelig også til at købe et par stykker.

Tiarella´Ninja´ har et rødligt mønster i bladene, som er rigtig fint, men det er ikke så let at se på billedet.
Jeg fandt en sydbøg, sådan en har jeg godt nok i haven i forvejen, men  jeg ville gerne have en mere. Den jeg har købt nu, skal stå i en krukke, og meningen er, at jeg skal lege lidt med den. Har set en meget dyr sydbøg (6500,-), som der var klippet en del i. Måske kan jeg i løbet af nogle år få min nyanskaffelse til 30 kr. til at fremstå, som den jeg har set :-)

Tiarella ´Ninja´, en anden lille fin plante, kom også med hjem. Den har blomst nu, men jeg syntes bladene er rigtig fine, så den kan jeg vist få glæde af over en længere periode. Den skal stå nede i en af mine skov- og surbundsbede :-) 

4 kommentarer:

 1. De ser fine ud, det bliver spændende at følge dit klippeprojekt med sydbøgen. Jeg er også så småt begyndt at klippe, men tør ikke rigtig slå mig løs.
  Den anden tror jeg hedder en tiarella eller skumblomst. Jeg har et par stykker i min skov, de er langsomme startere, men nu har mine efterhånden taget godt ved, så de står flot.

  SvarSlet
 2. Hvor er den Tiarella sød og det bliver spændende hvad du får ud af den sydbøg, til den pris kan man jo godt eksperimentere lidt :o).

  SvarSlet
 3. Lisbeth, du må starte med at klippe i noget, hvor det ikke er den store ulykke om noget går galt.

  Har fået rettet det bogstav jeg havde fået forkert ind i hovedet ;-)

  SvarSlet
 4. Annette, det er noget af det jeg syntes er sjovt :-) Finde billige planter og lege med.
  Den sydbøg jeg har i haven, købte jeg for 50,-, det var bare en lille strittende busk ting. Den blev klippet og stammet op, den er blevet til et rigtig fint lille træ nu.

  SvarSlet