3. maj 2011

Sikke dog et vejr !


Hjemme igen efter en veloverstået arbejdsdag i tørvejr, ville jeg skynde mig i haven og tage nogle billeder, inden den efterhånden meget mørke himmel ville lukke op for sluserne.


Mine lyndfloks står rigtig fine lige nu.


En del af vores rhododendroner er sprunget ud. Jeg kan så godt li, når de står og lyser op i forårshaven. Desværre blev R. orbicularens blomster svedet af i frosten i nat, det samme er sket med magnoliens blomster, men det skal ikke hindre mig i, at glæde mig over de andre planters blomster.


R. ´Viscy´
Jeg nåede dog ikke hele haven rundt på min lille tur inden himlen åbnede sig. Det var ikke vand der kom men hagl, og inden for kort tid, så det ud som om, jeg havde tabt gødning i store mængder rundt i hele haven.


Efter haglvejet kom solen igen, men nu ser det ud som om, der er mere nedbør på vej. Håber det vil komme ned som vand.

10 kommentarer:

 1. Ja vand kan vi bruge meget af, vi slap heldigvis for hagl og torden her hos os, men havde set på nettet, at det var kommet i Sydøstjylland. Håber ikke at nogen af dine planter fik ødelagt blomsterne af hagl. Det er galt nok med frosten, jeg fik svedet to af mine små rhododendron.

  SvarSlet
 2. Ale brzydka pogoda, u nas zimno ale nie pada.
  Pozdrawiam cieplutko.

  SvarSlet
 3. Ja, det var lidt vildt, men var hurtigt overstået igen. Så en ordentlig dynge vand, så have og vandtank kan blive mætte igen, vil være på sin plads.

  SvarSlet
 4. Det blev desværre ikke til mere vand fra oven i dag, selvom det så sådan ud da jeg skrev dette indlæg :-(

  SvarSlet
 5. Hej Vivik
  Det ligner vores have i dag! Den ene mark var helt hvid efter al den hagl!!
  Ja, vi kunne godt have brugt meget mere vand, men det kommer nok på et tidspunkt.
  Vivik, jeg har givet dig en award - kik på min blog, jeg håber, du vil være med!
  Hej fra Line

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Til orientering.
  Jeg har været lidt langsom med at få svaret på kommentarerne til de sidste dages indlæg, men det skulle der være rettet op på nu

  SvarSlet
 8. Det ser da ret vildt ud med den hagl - jeg håber ikke, den har gjort for meget skade.
  Her hos mig er det kun blevet til regn, men det har stort set stået på det meste af eftermiddagen. Lidt mere kedeligt at se på, men fint for alle de tørstige planter :-)

  SvarSlet
 9. Håber ikke vejret ødelagde for meget for dig i haven. Jeg kan se hos dig og flere bloggere, at tingene er længere fremme end hos mig. Og det er jo dejligt, men noget skidt om foråret, når kulde og hagl sætter ind. Alt andet lige hersker der meget fin ordnung i din have :-)

  SvarSlet
 10. Til alt held ødelagde haglen ikke noget i haven. Det er "kun" frosten der har været hård ved nogen af planterne.

  Line, det var rigtig sødt af dig at give mig en award, men fravælger at deltage, som jeg også har gjort i forhold til tidligere awards fra andre blogger.

  SvarSlet