Det hele kom op, og for at gøre det hele rigtig godt fik det noget kalksalpeter og NPK gødning.
Det viste sig at være rigtig dumt.............
Salat og bredbladet pesille gik meget fint, men aldrig har jeg da haft så lidt kruspersille og dild. Radiserne fik sørme flotte grønne toppe, men den spiselige del blev der ikke noget af.
Små nye rødbedeblade er fine i salatskålen, men rødbedehøsten blev meget lille.
Hvad kan jeg så lære af det? For meget kvælstof giver blade, men ikke meget rod. I det hele taget, var jorden nok blevet "alt for god".
I det andet bed gik det lidt bedre med bønner, squash, ærter, spinat og artiskokker. Her var bedet ikke blevet udsat for min gavmildhed i form af ekstra gødning.
Måske en ide, at tænke før jeg handler.
Så kan jeg forhåbentlig lære det!!
Tja, Vivik. Så længe vi lærer af vores fejl, er de dog godt for noget... Nu kender du jo nærmest opskriften på succes - så begynd du bare at samle rødbedeglas og gør plads i fryseren til persillen ;)
SvarSletNu sagde du det selv, så behøver jeg ikke at sige noget ;-))
SvarSletHa' en dejlig aften .-)
Marie-Louise, håber på mere succes med grønsagerne i år, men kun tiden kan vise det ;-)
SvarSletMadam Bæk, kan lige så godt erkende mine fejl ;-)
Hmmm...tja... sådan er det jo, fejl bliver til klogskab på sigt :o)
SvarSletJeg har ellers planer om at bruge hønsegødning i vores køkkenhavedel i år + kolonihaven, måske skulle jeg holde lige igen :o)
TROR min fejl bestod i, at jeg havde kommet pænt med hestegødning og kompost i jorden først, og DEREFTER KOM MERE gødning på i form af kalksalper og NPK, efter for kort tid.
SvarSletSkulle nok have undladt det sidste - tror der var rigeligt i jorden i forvejen !!