13. juli 2011

Egeskov Slot (II)

Piet Hein´s solur og Egeskov Slot i baggrunden.

Vandhaven.

Astilber i vandhaven.


De gule nuancer gik igen i både blomster og buske, meget smukt.

På vej mod staudehaven kom vi til denne grå have.  Det var helt fantastisk flot. Den sølvfarvede pil som strakte sine grene ud over haven, der havde planter i grå og hvide farver og hostaerne, som stod med sine blå/lilla blomster. Det var noget helt særligt at den grå farve både var oppe og nede. Jeg var dybt imponeret !! Der er længe imellem jeg ser noget i en have, som betager mig så meget :-))
Staudehaven var et stort blomsterflor. Nogle steder stod planterne flot i forhold til hinanden, andre steder var jeg knap så begejstret, men det er jo en smagssag.
Hostaer nede ved stien, og derefter buske og træer. Smukt at planterne er blevet brugt til at lave en jævn stigning fra stien op op :-) Det skaber ro :-)

4 kommentarer:

 1. Skønne billeder, tak for rundvisningen, jeg burde også snart komme derover igen, det er mange år siden sidst..

  SvarSlet
 2. Det er temmelig længe siden jeg har været der, men det ser rigtig skønt ud. Tak for kigget :o)

  SvarSlet
 3. Dine billeder giver lyst til at komme forbi Egeskov og se den spændende have - måske jeg skulle lokke med veteranbiler og takslabyrint!
  Tak for kigget :-)

  SvarSlet
 4. Flotte billeder, tak for turen. Det er også ved at være en del år siden jeg har været på Egeskov Slot, men kan godt se jeg snart må på udflugt igen.
  Iøvrigt tillykke med Jeres sølvbryllup.
  Annette

  SvarSlet