11. juli 2011

Sølvbryllupsfest på Sophiendal Gods

Der er flere der har spurgt til, hvor det var vi skulle holde vores sølvbryllupsfest. Den blev holdt på Sophiendal Gods, som ligger ved Skanderborg. Vi kender stedet fra at par weekend ophold, og besluttede ud fra det, at det var der, vi gerne ville holde vores fest :-)

Vi var 43 personer, og havde en rigtig hyggelig aften sammen med vores dejlige gæster. En del havde valgt at overnatte på stedet,  så der blev tid til hyggesnak både om eftermiddagen før festen og igen næste formiddag. Skøn måde at holde fest på, så når man at få snakket noget mere med sine gæster :-)

Børn og svigerbørn havde fået bundet denne blomsterrige æresport til os :-)

Havestuen (selvfølgelig) hvor der er dækket op. Vi fik en dejlig middag, serveret af et venligt og smilende personale. En middag der var en fryd for både øjne og gane :-)
Til at levere hyggemusik under middagen og musikken til den efterfølgende dans, havde vi Karina Holgersen fra Grindsted :-))

I skal selvfølgelig også se en af borddekorationerne :-)
Jeg kan varmt anbefale Sophiendal Gods både til weekendophold og fest :-)

9 kommentarer:

 1. Godt i havde den dejlig fest - og på et dejligt sted.
  Og hvor ser I iøvrigt søde og fine ud. Du er jo næsten ikke til at kende igen uden havetøjet :-)

  SvarSlet
 2. Kender også Sopiendahl for deres gode ry til diveres fester. Hvor ser det ud til at have været en dejlig fest, og selvfølgelig skulle festen holdes i havestuen hvor ellers.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 3. Hej

  Hvor ser det stort og flot ud, og tillykke endnu en gang.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 4. Signe, - smil - alle selv de fleste i familien samt vennerne kender mig vist bedst i havetøjet, men nok ikke lige den mest passende påklædning at troppe op i sådan en dag ;-)

  SvarSlet
 5. uha... meget romantisk. skønt at høre at i havde en go' fest. Flotte billeder

  SvarSlet
 6. Så kan jeg bedre forstå det så bekendt ud, der kører vi ofte forbi. Det ser ud til at være et dejligt sted. Fine billeder både af jer og stedet.
  Nej havetøjet passer ikke på sådan en festdag og festtøjet passer ikke i haven :-)
  Nu kan du nyde haven igen forhåbentlig uden stress.

  SvarSlet
 7. I er et smukt par, når i som her kommer i festtøjet.
  Fornemt sted at fejre sølvbryllup.
  Rigtig flot borddøkning.
  Endnu engang tillykke med jeres store dag.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det hele perfekt smukt og romantisk ud. Og I er flotte i festtøjet. Måske var havetøjet en idé til en temafest et sted... så behøvede vi allesammen slet ikke at købe nyt eller klæde om :-D
  Dejligt at høre at I havde en dejlig dag :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det dog et fantastisk smukt sted I har fundet til jeres fest, det ser helt vildt dejligt og romanstik ud. Dejligt at I havde en skøn fest og tid til at snakke med Jeres gæster - der er ikke noget bedre og dagen bliver endnu mere mindeværdig bagefter.

  Endnu en meget smuk æresport igen her, det er simpelthen en dejlig gave at få og så med roser så smukke til en rigtig haveentusiast og hendes hjælpsomme gemal ;)

  Mange tak for kigget og endnu engang tillykke med jeres sølvbryllup :)

  SvarSlet