14. februar 2015

Beskæring af piletræet og grene i vaser.

 H.J. var ude med motorsaven, der var en halvrådden pil i læhegnet, der skulle skæres ned, og når han nu var i gang, kunne vi lige så godt få beskåret pilen ved terrassen :-)
 

Pilen er vokset meget, bare i den tid vi har boet her. Flere grene hang efterhånden for tæt på huset, og andre hang halvvejs ud over magnolien.Der skal tyndes lidt mere i træet, men det kan klares med håndværktøj på teleskopskaft.


I kampens hede smuttede der et par grene på magnolien, de står nu til drivning.


Der kom naturligvis også pilegrene med ind.


De små dunede gæslinge er så fine og forårsagtige :-)

6 kommentarer:

 1. Gæslingerne er fine, lige nu har piletræerne en smuk varm glød rundt omkring. Jeg ved ikke, om det kun er nogen af dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er flere forskellige pil, der får gæslinge.

   Slet
 2. Hej. God idé at tage grenene ind. Jeg tror jeg vil gå ned på marken for enden af vejen, hvor der er mirabellatræer og skære nogle grene af dem og tage ind!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mirabelle er bestemt også gode at drive :-)
   Mine mirabeller er bare så små endnu, at jeg ikke kan klippe af dem før om nogle år.

   Slet
 3. Hej Vivi,
  Hvor ser det godt ud med jeres beskæring. Pilegreneer så fine indenfor. Ja det er koldt uden for og jeg havde også ekstra tøj på i dag. Savner lidt med mototsav af og til , men klarer mig indtil videre med en grensav og ørnenæb:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kommer bestemt også langt med ørnenæb og grensav, men ind imellem er der opgaver, hvor motorsaven er en kæmpehjælp.

   Slet