4. maj 2012

Forårsstemning i byhaven


Vores nuværnede have begynder for alvor at tage farve nu. Selvom der ikke er blevet brugt ret meget energi derude i år, og uønskede grønne vækster, har fået en noget større plads end de plejer at have, ser haven helt tilforladelig ud på afstand ;-)
Rhododendronerne er så småt begyndt at blomstre.
Jeg er helt vild med For glem mig ej´erne, som der er i hundredvis af.

I havebassinet er planterne også begyndt at blomstre.

12 kommentarer:

 1. En vakker have er det virkelig! Flotte rhodo og den primula er så frodig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes selvfølgelig også haven er dejlig, men den havde været meget flottere, hvis jeg havde plejet den, og ikke havde flyttet så mange planter væk fra den (over 200 stk).

   Slet
 2. Du har fuldstændig ret i, at haven ser meget fin ud også selvom du har flyttet en masse planter. Jeg er også helt vild med forglemmigej og har et stort areal foran huset bare med dem. Tror jeg vil se, om jeg kan få et godt billede af dem til bloggen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. For glem mig ej er en dejlig taknemmelig plante. Håber du får et flot billede af dine, som os andre så også kan sidde og glæde os over :-)

   Slet
 3. Det er helt underligt kun at se blomster på dine billeder, selvom de er skønne. Der plejer jo at være stor aktivitet hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ganske ret, lige i øjeblikket bliver det mest til billeder af de blomster der er, men bare vent, der skal nok blive masser af projekter store som små, at vise frem i de kommende år :-)

   Lige nu har vi travlt med at få ordnet så meget som muligt inde i huset, få pakket vores ting sammen her m.m. I næste weekend flytter vi, ugen efter får vi travlt med at få ordnet og gjort rent her, inden vi tager på studietur til Rom en uge for at se på haver.
   Når nøglen er afleveret her senest 1. juni, så bliver der tid til stille og roligt at gå i gang med at få styr på noget af den nye have :-))

   Slet
 4. Hvor er der skønt lige nu i begge dine haver. Jeg er lidt bagefter i Blogland men jeg har kigget billeder :-)
  Hvis ikke de nye ejere bliver have-tosser af at overtage så skøn en have lige på denne årstid, så er der vist ikke noget at gøre.
  Ved du om de vil bevare dammen? Det ville være synd at nedlægge den, nu hvor den er så flot og etableret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får heller ikke kommenteret så meget på de forskellige haveblogs lige nu, som jeg egentlig gerne vil, men så må jeg tage revance, når vi engang er kommet lidt på plads i vores nye hjem, og har fået afleveret nøglerne hertil.

   Kun tiden kan vise, om de kommende ejere får tid/lyst til haven, men det er helt klart deres valg, hvordan de gerne vil have det :-) De ønsker ikke at bevare havebassinet, da de har et lille barn på et par år, så det kan jeg godt forstå!
   En af bedsteforældrene havde ellers en masse forslag til, hvordan de kunne lave det, så de kunne bevare bassinet og alligevel have en sikker have for barnet, men det skal jeg heldigvis ikke blande mig i.

   Slet
 5. Hej. Åh hvor er haven dog skøn. Det må være lidt svært at rejse fra den - du har sikkert lagt mange timer i at få den så flot! Men vi ved jo, at du har taget lidt med til landhaven. Det kan jeg godt forstå, at du har gjort. Det var dejlige billeder, du viste her. Jeg vil også gætte på, at de nye ejere må være meget glade for deres nye have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er lagt mange timer i den have, men nu er både den og huset solgt, og de nye ejere skal selvfølgelig gøre det med begge dele de føler mest for. Jeg er meget afklaret med at flytte herfra. Jeg glæder mig til den nye og meget større grund vi får, og til den natur der er lige udenfor døren. Der er ikke så meget velfriseret have over den nye have endnu, men det vil nok ændre sig de kommende år ;-)
   Det vil selvfølgelig komme til at tage tid - lang tid, før det kommer til at se ud af noget derude i forhold til den tid det tager at få en parcelhushave til at se ud af en hel masse ;-)
   Jeg ved dog, at vi vil gå og glæde os over hver en lille ting vi får styr på :-))

   Slet
 6. Det er virkelig nogle skønne billeder, dejlig forårsstemning:-)

  SvarSlet