1. maj 2012

Før og efter billeder.

Det hele begynder efterhånden at tage form ude i vores kommende hjem.
I dag blev gulvmanden færdig med at ligge de gulve på, vi havde bestilt, så jeg har gået rundt og glædet mig over, at det hele er blivet så fint.

Der mangles stadig lidt malearbejde, men jeg forventer, at det kun er trappen og køkkenelementerne, vi mangler at få malet, når vi flytter ind. Det må vi så tage efterfølgende ;-)


KØKKENET FØR


KØKKENET EFTER
(Køkkenelementerne skal males hvide, der skal nye greb og træbordplader på, men det bliver vist først til efteråret, vi tager det projekt)


BIBLIOTEK/STUE FØR


BIBLIOTEK/STUE EFTER


BIBLIOTEK/STUE FØR


BIBLIOTEK/STUE EFTER


STUEN OVENPÅ FØR


STUEN OVENPÅ EFTER


STUEN OVENPÅ FØR


STUEN OVENPÅ EFTER


STUEN OVENPÅ FØR


STUEN OVENPÅ EFTER
(Her mangler jeg lige at få malet et par fodlister) 

20 kommentarer:

 1. Hej Vivi. Hold da op sikke en forvandling. Hvor ser det lækkert ud med det store vindue i stuen ovenpå. Hvis det er udsigten fra i går, man kan se dér, så er det jo helt fantastisk. Det er flotte gulve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et skønt stort vindue, hvor der kommer en masse lys ind :-)

   Udsigten over engen er på modsatte side af huset. Fra det store vindue kan vi se ud over markerne og skoven længere ude. Tror dog det bliver nødvendigt, at åbne lidt op i læhegnet lige ud for det vindue, for at bevare udsigten, da planterne derovre er ved at være ret høje.

   Slet
 2. Det bliver til et smukt hjem. Ingen tvivl om det:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi synes i hvert tilfælde selv, at det blvier rigtig godt :-)

   Slet
 3. Tak for synet
  Jeg har vist aldrig skrevet til dig før men har fulgt ivrigt med i jeres hus projekt. Det er utroligt hvad knofedt og maling kan gøre. Tillykke med jeres nye skønne hus, glæder mig også til at følge haven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja maling kan gøre underværker :-)

   Vi har været vilde med huset fra første gang vi så det, men vi var klar over, at der var alt for meget træ over huset til vores smag. Det synes vi, er lykkes ret godt at fået nedtonet med maling :-)
   Alle vægge i huset er blevet malet med samme farve, hvilket giver et behageligt og roligt indtryk.

   Slet
 4. Jeg skal da love for, at det har pyntet. Hvor er det blevet fint.

  SvarSlet
 5. Hvor flott rommene er blitt nå som alle er malt mye lysere. Dere har virkelig gjort en kjempejobb med huset. Klem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi er meget glade for resultatet, men har også brugt rigtig mange timer på at nå hertil.

   Slet
 6. Nej hvor det bliver flot at se på - lækre gulve overalt - det betyder virkelig meget og samler rummet!
  Hold op der er sket meget allerede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er simpelthen så glad for de nye gulve :-)

   Slet
 7. WOW :) Det er vist det eneste der falder mig ind at sige - og så: FLOT-FLOT-FLOT.

  hvad gør I med dørene, skal de også males?

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har gået og set på de nye gulve hele eftermiddagen, og er så glad for dem :-)

   Dørene skal ikke males, det har hele tiden været planen, at de skal blive stående i råt træ. Jeg synes, de er fine som de er, og virker ikke nært så dominerende som før, fordi alle karme og paneler er blevet lyse. Jeg kan godt li kontrasten mellem det malede og det rå. Det er kun den franske dør mellem stue og køkken, som bliver malet.

   Slet
 8. Åhh så fint det bliver, og når i først begynder at få jeres ting derud, ja så kommer rummene rigtigt til live ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver dejligt at få møblerne derud, og få alt det der står i kasser på plads :-) Lige nu har vi kun havemøbler at sidde på derude ;-)

   Slet
 9. For dælan da det ser GODT UD !!! Sikke et arbejde I har lagt i det. Imponerende. Det gør jo en hel verden til forskel med de lyse farver.. Får næsten et chok hver gang jeg ser biblioteket på førbillederne. Utroligt så forskellig farvesmag folk har. Og de gulve der.. Wauv...

  Hvordan går det egentlig med din haveplan ? Er du færdig med den ? Spørger en interesseret som også har et par m2 der skal gøres noget ved ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis havde alle rum ikke den farve som biblioteket....., men de rum der var hvide/havde lyse farver, havde meget forskellige farvetoner, så det virkede meget uroligt på mig. Farven i biblioteket er helt sikkert fra midt halvfemserne, hvor huset blev bygget, og dengang var det jo vældig smart ;-)

   Haveplanen er ikke blevet færdig endnu. Jeg mangler at få afsat egetræerne i skelet, samt andre ting der skal blive stående, før jeg kan få den helt færdig, men der skal nok komme helt styr på den hen over sommeren :-)Den sidste lange periode har vi bare haft så travlt med alt muligt andet, som er mere vigtigt lige nu.

   Slet