15. maj 2012

Vi er flyttet på landet.


Det var meget vådt, da jeg kom hjem fra arbejde i dag, men ind imellem tordenbygerne lykkedes det at få taget et par billeder.

Der er gået næsten et år siden, vi så vores nye hjem for første gang, og i lørdags kunne vi så endelig flytte herud :-)

Vi har løbende taget nogle ting med herud, når vi skulle ud for at male og ordne nogle ting. Da selve flyttedagen oprandt, gik det hele lynhurtigt. Vores søn havde lejet en stor lastbil på sit arbejde, og med hjælp fra søn, datter og vores to svigerbørn, en svoger og et på halvstore børnebørn gik det hele næsten som en leg :-)
Vi startede med kaffe og rundstykker kl. 8.45 i vores gamle hjem, og kl. 14 kørte de sidste af vores "flyttemænd" hjem, efter at have fået en bid mad siddende ved køkkenbordet her ude på i vores nye hjem :-)

Alt var blevet flyttet på 5 timer inkl. pauser. Det kan vist ikke gøres meget hurtigere - godt med effektive hjælpere :-)


Der var ingen grund til at spekulere på at vande blomster, med alt det vand der blev lukket ud af skyerne i dag.

Vi har fået pakket en hel del ud, men der er stadig et stykke vej inden alt kommer på plads. Det er jo altid lidt af et puslespil, at få indrettet et nyt hjem på bedst mulig måde, med de møbler man nu engang har, og få fundet de mest hensigtsmæssige pladser til alt sit "skrammel" ;-) 
  
Det vigtigste er dog, at vi har flere rum, hvor der ikke står flyttekasser og andet rod, allerede lørdag aften var der heldigvis flere steder, hvor vi kunne sidde og slappe af :-)

I dag har vi fået internettet op at køre, så vi igen kan følge lidt med i, hvad der sker ude i den store verden, og selvfølgelig også på havebloggene ;-)


Haven har fået lov til at leve sit eget liv den sidste tid, vi kan jo ikke være alle steder på en´ gang. Det hele er blevet meget grønt, og græsset gror lystigt, men mon ikke vi får styr på det inden så længe :-)

Vi har dog lige et rengøringsprojekt, der skal klares i det hus, vi er fraflyttet, inden vi helt kan ligge det bag os, og bruge al vores energi her. Glæder mig vildt til, at vi kan aflevere nøglerne til de nye ejere.


Det er dejligt at sidde i stuen ovenpå og se ud over haven, men lige så dejligt at sidde nedenunder og nyde varmen foran brændeovnen, selvom vi ikke har fået hængt billeder op og fundet duge, stearinlys og andre hyggeting frem endnu :-)

50 kommentarer:

 1. Tilykke med indflytningen. Det var godt nok også hurtigt det kunne ske!
  Dejligt med gode hjælpere og dejligt, at I undervejs også husker at hygge jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er superskønt med gode hjælpere til en flytning, og lidt mad og drikke skal der naturligvis til, når der bliver slæbt rundt med tunge ting i det tempo :-)

   Slet
 2. Åh hvor ser det super hyggeligt ud, jeg kan godt forstå at du NYDER det :-)

  Sikke raskt det gik med flytning, det var da imponerende.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde forventet, det ville komme til at gå hurtigt, men alligevel ikke helt så hurtigt som det kom til :-)

   Slet
 3. Tillykke!!! Så skete det endelig. Hvor er det dejligt for jer, at I nu for alvor kan begynde jeres nye liv på landet :-)
  Og ja, rengøringen er surt show og noget der bare skal overstås - det er til gengæld en fantastisk følelse at kunne lukke døren efter sig for sidste gang og endelig kunne give sig helt hen til det nye.
  Og det var da godt nok en flok effektive flyttefolk, I der havde fået "hyret" :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Du har ganske ret, rengøringen skal bare overståes, men det er heldigvis nemt at gå til, når huset er helt ryddet.

   Slet
 4. Sådan... så lykkedes det endeligt for jer... hvor må det være dejligt :) Gode hjælpere er guld værd, og det var vist nogle pragteksemplarer I havde samlet sammen ;)
  Pyt med haven, det når I nok, for som du siger så kan man altså ikke være alle steder på en gang. Selvom det har 'stået på' i lang tid, så må det også være en lettelse at ku ha taget det lidt i små bidder.
  Jeg ville elske at sidde der foran det store vindue og bare nyde livet... hvor ser det altså bare superhyggeligt ud. Jeg tror jeg vil ønske mig et stort vinduesparti... hø hø :)
  Go fornøjelse med de sidste opgaver, og så glæder jeg mig til at se dig i haven igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vildt dejligt at være nået hertil :-))

   Det er helt klart rart, at vi har haft tid til at få malet langt det meste før vi skulle flytte ind, samt at vi kunne tage nogle ting med herud løbende. Hele garagen var f.eks. flyttet herud før den endelige flyttedag.

   Jeg ser bestemt også frem til, at jeg får tid til at gå i gang med haven, men om senest 14 dage, så handler bloggen igen mere om have end om hus, maling og flytning :-)

   Slet
 5. Tillykke med flytningen :) Dejligt når man er mange til den slags, så det går lidt lettere. Kender godt det med rengøringen af det fraflyttede - det skal bare overstås hurtigst muligt, hvilket det sikkert også bliver, når man kender din effektivitet, Vivi. Dejligt at høre nyt fra dig igen og inden længe får du sikkert tid til at komme lidt ud i haven.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Vi har afsat en dag til rengøring, græsklipning m.m. i det gamle hus - håber det bliver en kort dag ;-)

   Inden længe kommer i til at læse om hver en m2, der kommer styr på her i haven ;-)

   Slet
 6. Hvor skønt for jer, at I endelige er kommet i hus - tillykke :-)
  Og så kan I snart komme igang med den nye have. Det må krible i fingrene efter at komme igang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Det kribler helt sikkert i fingrene for at komme i gang i haven, men vi skal lige have lidt mere på plads indenfor, inden jeg kan finde ro til at koncentrere mig om det udenfor, men nu kommer der heldigvis et par fridage, så skal det nok rykke noget :-)

   Slet
 7. Tillykke med den veloverståede flytning :-) Det var godt nok super hurtigt I klarede det.
  Hvor er det hyggeligt at se jeres dejlige nye hus mere beboet både ude og inde. Det kan jeg næsten forestille mig at I også selv synes.
  Ja, den sidste rengøring er sur, og skal bare overståes.
  Jeg glæder mig til at du får tid til haven igen, så vi kan følge med i alle dine nye projekter og plantninger :-)
  Skøn plads foran vinduet. Den indbyder virkelig til rødvinen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)Det er rigtig dejligt, at vi endelig har fået alle vores ting herud. Nu kan vi nyde hvert eneste lille fremskridt med udpakningen. Godt der er så god plads at sætte fra på i huset, så der ikke står uudpakkede flyttekasser overalt i huset :-)

   Jeg glæder mig også vildt til, at jeg får tid til haven :-))

   Slet
 8. Tillykke! Tillykke! Tillykke! Tænk engang at det er et år siden du skrev om huset første gang! I har sandelig været tålmodige og arbejdsomme og nu kommer lønnen så :o) Skønt med jeres gode hjælpere, men lur mig om ikke også du havde gjort et godt stykke forarbejde inden de kom... ;o) Nu må I se at få rengøringen klaret i det gamle hus og få sagt endeligt farvel til den epoke i jeres liv, nu er det gule hus på landet jeres nye centrum. Held og lykke med det hele, og mon ikke vi er mange der glæder sig til føljetoner fra jeres nye landbohave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) I morgen kommer den til at stå på rengøring uanset vejret. Håber på godt vejr resten af ugen, så vi kan gå og pusle lidt både ude og inde, herude hvor vi bor nu :-)

   Håber haveføljetonen kommer til at leve op til jeres forventninger ;-)

   Slet
 9. Stort tillykke med en succesfuld flytning, med gode hjælpere er det jo ingen sag. Selv om haven trækker, er det nu også super dejligt at indrette et nyt hjem og få hverdagen til at fungere. Rengøring af det gamle hus, ja det skal bare overståes, men er også en fin måde at få sagt ordentlig farvel til huset og alle de gode minder i har haft der ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er helt sikkert dejligt, at gå og indrette vores nye hjem, og det skal nok blive godt, når vi engang får styr på det hele :-)

   Slet
 10. Stort tillykke med det nye hus, det ser rigtig hyggeligt ud. håber i kommer til at falde til. Og haven den er jeg sikker på du nok skal få has på. ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)Jeg tror allerede, vi er ved at falde til, men vi har jo også allerede brugt mange timer herude, så det er ikke helt nyt at være her :-)

   Slet
 11. Tillykke med indflytningen. Dejligt at I endelig kan koncentrere jer om ét sted. Det er altid spændende at indrette nyt hjem med alle de mulighder der nu er. Haven skal nok blive fin, og jeg glæder mig til at se forandringerne fremover :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Håber haven bliver fin med tiden, forandringer vil der i hvert tilfælde komme derude, måske ikke de vilde i år, men stille og roligt hen af vejen :-)

   Slet
 12. Tillykke med det nye hjem :O)
  Dejligt at I nu er helt på plads og haven skal du nok nå at få styr på :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Helt på plads er vi nu ikke, men det skal nok komme.

   Slet
 13. Tillykke med det nye hjem. Et år er lang tid at vente. I skal nok få styr på haven og huset. ER meget spændt på at følge have.

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med dit nye hjem. Det ser dejligt ud. Det må være helt fantastisk at flytte på landet netop nu hvor alt vokser og bliver grønt. Synes faktisk du allerede har fået skabt dig noget hygge i haven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Lidt hygge er der da i gårdhaven, med alle de planter der står og venter på at komme i jorden. Håber jeg snart får tid til at plante dem, men så må jeg have nogle sommerblomster plantet i krukker, der kan stå og hygge i stedet :-)

   Slet
 15. Dejligt at I nu endelig er kommet på plads og kun har et sted at passe på :o) Mon ikke de nye ejere af huset, glæder sig lige så vildt. Det tror jeg, håber de bliver glade for det og godt I fik solgt :o)
  Det ser hyggeligt ud, at I sådan kan sidde og overskue det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. De nye ejere glæder sig da helt sikkert også vildt til at få huset, sådan skal det da være ;-)

   Det er rigtig hyggeligt at sidde oppe i stuen og se ud på det hele. Den anden aften var der f.eks. en harekilling der løb rundt og legede på plænen.

   Slet
 16. Tillykke med flytningen !!! Dejligt for jer at have det overstået. Så er der bare en gang rengøring og så kan I 100 % koncentrere jer om det nye. Det bliver da bare SÅ dejligt...

  Og ja du kan tro, vi glæder os til at høre om hver eneste m2 I får lavet, så bare kom i gang... ;))) Rigtig god weekend, formoder ikke du får tid til at komme til Samsø ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Ja, ja..........jeg skal nok komme i gang, men giv mig lige 14 dage mere. Vi skal lige have lidt mere på plads, og en lille ferie venter også lige om hjørnet, skal til Rom nogle dage og se haver :-)
   Desværre får jeg ikke tid at at komme til Samsø, ville ellers gerne have set Lisbeths have, og hilse på dem der tager turen derover, men håber at møde en del af jer i Geografisk Have den 5. juni :-)

   Slet
 17. Vidunderligt sted at starte på et nyt kapitel i sit liv! Der ser allerede meget beboet og hyggeligt ud. Hvor det bliver spændende og følge med på bloggen, er jeg sikker på :-) tillykke med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi er også allerede vældigt glade for at være her :-)

   Håber jeg kan leve op til forventningerne ;-)

   Slet
 18. Tillykke tillykke med jeres nye hjem, glæder mig at I er kommet så langt som I er.

  Det har jo så været både godt og skidt at have 2 huse på en gang :D især dejligt da flyttedagen oprandt og det hele sådan kunne overstås på kort tid, det må siges at være ekspedit ;)

  Dejligt at der også var tid til indlagte pauser :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Der har været både fordele og ulemper ved at have to huse på en´ gang, men nu er det da til at se til ende på, om 2 uger har vi kun et´ hus at forholde os til.

   En ting er sikkert, vi har ikke fortrudt, at vi valgte at købe det her sted, selvom der kom til at gå noget tid, inden vi kom til at bo her :-))

   Slet
 19. Tillykke med den veloverståede flytning. Det må man da kalde effektivitet. Det ser hyggeligt ud i stuen ovenpå. Den rødvin må da bestemt være velfortjent. Det er altid sjovt at indrette et nyt hjem, og jeg er sikker på, at hver ting nok skal få den helt rigtige plads.
  Et tomt hus tager heldigvis ikke så lang tid at gøre rent. Så snart er der igen tid til at tage fat udendørs. Glæder mig til at se hvordan det hele tager form.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det var meget effektivt den dag vi flyttede :-)

   Det er altid spændende hvordan ens møbler passer ind i et nyt hus. Rummene her er helt anderledes end i vores gamle hus, men indtil videre, tror jeg heldigvis kun, der er en fin gammel egetræs buffet, vi ikke kan finde plads til. Mange af vores ting kommer til at stå i helt andre type rum end før, så alt er nærmest "rodet helt rundt". Der bliver også et par enkelte møbler vi skal ud og have anskaffet os.

   Slet
 20. Hvor er jeg glad på jeres vegne, det er dejligt når man endelig kan nøjes med at koncentrere sig om et hus :0) det er i øvrigt lidt pudsigt, der gik også et år fra vi havde set Gården første gang, til vi flyttede derud..
  Kan godt forstå du glæder dig til at komme i haven - jeg nyder også at kunne koncentrere mig lidt om det udendørs nu..
  - og pladsen foran det store vindue er da bare for skøn :0) Her drømmer vi også om at udvide det ene vinduesparti i stuen - så får vi nemlig et skønt kik ned mod skoven. Det er dejligt at kunne følge med i dyrelivet omkring sig..
  Ha' en dejlig aften - og Kristi Himmelfartsferie
  Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og du kender jo hele turen med to huse og det arbejde der er med at sætte i stand.

   Vi er også helt vilde med det store vindue i stuen ovenpå. Det bliver vist vores sommerstue, og om vinteren bliver det sikkert stuen nede ved brændeovnen, der får første prioritet.

   Slet
 21. Hej Vivi. Det var vel nok dejligt for jer, at I nu er flyttet. Det må være lidt spændende at finde nye rum til jeres ting og rigtig få sig indrettet og arrangeret møblerne! Det tager lidt tid og måske må man gøre noget om. Med den arbejdsiver I har, så får I sikkert ordnet rengøringen i det gamle hus i et svuptag! Nu kommer alt det sjove og det er jo en rigtig god årstid i haven også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da rigtig spændende at indrette et nyt hjem, og prøve som udgangspunkt, at få det bedste ud af de møbler og ting man har :-)

   Slet
 22. STORT TILLYKKE!!!! Hold op hvor bliver det godt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Vi synes også selv, det begynder at tage sig helt fornuftigt ud :-)

   Slet
 23. Godt at læse at I er flyttet :-) var helt bekymret for dig, da der intet er sket på bloggen de sidste mange dage, det ligner dig jo ikke. Men jeg tænkte godt at det nok var noget med elektronikken der ikke var helt på plads.
  Tillykke med jeres nye hjem. Det ser skønt ud.
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ingen grund til bekymring :-) Jeg havde også skrevet på bloggen, at der ikke ville komme ret mange indlæg fra min side i en periode her omkring flytningen. Forventer stadig at være lidt ustabil med indlæg de næste par uger, da vi stadig har en del andet end have at tænke på lige nu.

   Slet
 24. Tillykke med huset. Hvor er det dejligt at se, at I endelig er kommet på plads, og så med så hurtig en flytning. Der ser dejligt grønt ud udenfor, og sikke en dejlig plads ved vinduet oven på. Jeg glæder mig til at følge den nye have.
  VH Nina

  SvarSlet
 25. Tillykke du skønne Vivi.....skønt at drømmen langt om længe blev til virkelighed sådan for alvor ;0) Det bliver fantastisk nu for alvor at kunne gå i krig med haven.......hver dag ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Det er så dejligt, at vi nu endelig er flyttet ud i det hus og i den have, vi har gået og glædet os til så længe.

   Slet