9. oktober 2011

Der er mange platantræer i Odense.


Vi har været på weekendophold fra fredag til søndag, sammen med børn og svigerbørn - dejligt :-)
Os voksne har fødselsdag indenfor få måneder. Det er vi begyndt at fejre ved at tage på en weekend sammen, i stedet for at tromme familien sammen til hver eneste fødselsdag (ret besværligt at få det til at passe ind for alle, med 6 voksenfødselsdage indenfor kort tid). 
Vores 5 børnebørns fødselsdage bliver selvfølgelig fejret på traditionel vis som altid.


I år gik turen til Odense, noget af det jeg hurtigt fik øje på, var alle de platantræer, der var derovre. Jeg er helt vild med platantræernes skønne stammer, og de mødte os overalt inde i byen :-) 


Lørdag formiddag var vi naturligvis en tur på torvet. Det er hyggeligt at gå og se på den ene bod efter den anden med blomster, frugt, grønt og hvad der nu ellers er :-)
Mad skal der naturligvis til på sådan en tur, og jeg elsker godt mad ;-) 


Begge aftener skulle vi spise på Den gamle kro . Kroen er fra 1683, og kælderen under kroen er bygget helt tilbage i 1500 tallet.  Virkelig hyggelige rammer! Maden (tilberedt af årstidens friske råvarer) og betjeningen var rigtig god - helt sikkert et besøg værd :-)) Jeg kommer gerne igen.

3 kommentarer:

 1. .......og jeg som var en tur i Odense i sommerferien.......det opdagede jeg slet ikke.....uha hvor er de smukke - glæder mig til min får en lign. stamme ;0)

  Det lyder som en rigtig dejlig tradition Vivik......og en rigtig dejlig week-end :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Smukke platan-træer. Og hyggelig kro, I var på, det lyder til at have været en skøn weekend.

  SvarSlet
 3. Tænk jeg har trådt mine ungdomssko i Odense, men aldrig set de platantræer, men jeg har været en gang på Den gamle Kro. I min barndoms by Munkebo ca. 14 km fra Odense er der også platantræer på torvet, det har jeg dog lagt mærke til :-)

  SvarSlet