8. marts 2014

Mere af det grove.

De sidste par dage har jeg gået og rullet tråd op rundt om hele grunden, ikke det mest spændende, men nu det klaret.


Her er den østvendte side af læhegnet, som også lige fik en beskæring, nu jeg var i gang med at rode deromme. Før beskæringen hang grenene pinlig langt ud over landmandens mark, så godt at få styr på den dårlige samvittighed ;-)


Her er den vestvendte side af  læhegnet, hvis man kan kalde det for læhegn. Der er faktisk kun beplantning midt på stykket. Jeg ser frem til, at vi kan få planter i, der hvor der mangles.


Det sidste tråd ned langs indkørslen blev rullet sammen i dag.


Resten af dagen er blevet brugt på at samle grene og træ sammen endnu engang. Billedet er taget i morges, fik ikke taget billeder senere på dagen, men nu er der ryddet og klar til mere fældning i morgen.


Når der bliver samlet grene og træ sammen i store mængder, skal der køres en masse gennem kompostkværnen og øksen skal også svinges, så træet omdannes til kløvet brænde.
Jeg er efterhånden ved at være godt træt af træ...........
Ser virkelig frem til, vi bliver færdige med alt det fældningsprojekt!! (Jeg vil meget hellere plante nyt ;-))

14 kommentarer:

 1. Hej Vivi
  Godt i har fået en masse fra hånden, på denne smukke dag.
  Godt H J har den lille røde hjælper ;).
  Tør næsten ikke spøge men er der meget fælding tilbage, inden du kan komme igang med det sjove ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kompostkværnen er helt fantastisk, ufatteligt hvad den kan æde af grene.
   Vi mangler at fælde resten af de træer, i det stykke vi er i gang med + et par mindre ting andre steder i haven. H.J. har heldigvis ferie det meste af næste uge, så jeg håber, det kommer til at rykke rimelig godt :-)

   Slet
 2. Det giver varmen mange gange, håber I snart når til det sjove :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skrider planmæssigt frem, og når vi er i gennem det store seje træk, vi har gang lige nu, så er vi tæt på det der er lidt sjovere :-)

   Slet
 3. Sikke en omgang, kan godt forstå du er lidt træt af træ, håber snart der er tid til ny plantning. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber på, at vi senest engang i april kan bestille en til at trække rødder op, fjerne murbrokker og fræse jorden, så der er klar til plantning :-)

   Slet
 4. Hej. Jeg synes også, det er utroligt meget træ I har fældet indtil videre, men tænker, at det må være rart med al den gode brænde. Jeg håber, du får masser af muligheder for at plante nyt, det synes jeg også, er noget af det bedste.

  SvarSlet
  Svar
  1. På sigt bliver vi helt sikkert glade for alt det brænde, men det bedste bliver, når vi skal til at plante læhegn, hække og frugttræer og -buske i det stykke vi er ved at rydde. Der kommer måske også en hønsegård i det område til næste år, men nu må vi se, hvor langt vi når :-)

   Slet
 5. Det er ikke noget at sige til, at du er ved at være træt af at arbejde i træ. Men det er nu godt nok at få det trælse overstået inden man begynder på det sjove.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har hele tiden skrevet først det grove - så det sjove. Det er derfor vi har brugt de første par år herude på at rydde, men nu er vi næsten igennem den del :-)

   Slet
 6. Det er sjovt at komme ind til bloggen og se dine "grove" motiver, når man lige har gået med næsen nede i spæde skud og blomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt med alle de små blomster, kender det fra vores gamle have. Om et par år er vi forhåbentlig også så godt på vej her i haven, at jeg kan skrive flere indlæg om planter :-)

   Slet
 7. Hej Vivi.Kan da godt forstå at du er ved at være træt at træarbejde.Men det bliver rigtig godt når i når til at plante noget nyt.
  Og hvor er det godt at i har den lille flis maskine.........den har da været nyttig.
  Nåede ikke at kommentere dit forrige indlæg..............men kan da se at du har fået pyntet flot op ved bænken.NÅ nu er frokosten over.........så er det i haven igen God søndag Jette

  SvarSlet