3. maj 2013

Årets første græsklipning på den store plæne.


Om morgenen vågner vi til fasankokkenes galen, og om aftenen er det hyggeligt at gå tur i haven og se fasanerne trisse rundt  :-)


I går så vores store plæne sådan ud.


I dag fik vi klippet plænen og flyttet de fleste af træstakkene vi havde liggende :-)
Opstarten på plæneklipningssæsonen gik dog ikke helt smertefrit.
H.J. havde ryddet op og fejet i stalden før plæneklipperen skulle køres ud, men et lille stykke træ med et søm, var blevet overset. Hvad sker der så, selvfølgelig hopper det lige ind i det ene dæk.......
Til alt held gav dækservicemanden sig tid til at afhjælpe problemet trods stor travlhed i firmaet, så vi ikke skulle se på en uklippet plæne hele weekenden :-)

8 kommentarer:

 1. Ja det var da godt, at han ville hjælpe, så I kunne få slået græsset, det pynter altid meget at få plænen slået.
  Der ligger en opfordring til dig på min blog, den er frivillig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det pynter gevaldigt med årets første plæneklipning :-)
   Tror ikke jeg får tid til at gå på humlebi-jagt med kameraet, men har helt fysisk hilst på en i år. Den stak mig, da jeg tog en halvvissen blomst af en stedmoder, som den sad i.

   Slet
 2. dejligt med en nyklippet plæne :) og hvor må det være hyggeligt at have fasaner gående rundt på den.

  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Fasanerne er flotte, men det er lige før det er for meget af det gode, med alle de fasaner vi har. Frygter lidt, at de plyndrer køkkenhaven efterhånden som de forskellige ting kommer op af jorden.

   Slet
 3. Dejligt med en god service og en nyklippet plæne. Det samler haven især første gang virker græsset så uens inden det bliver slået.

  SvarSlet
  Svar
  1. God service er altid godt :-)Det er helt rigtigt det du skriver, at græsset er meget uens efter vinteren. Det er så flot, når det giver en ens flade efter den første klipning :-)

   Slet
 4. Det pynter gevaldigt på plænen. Jeg smiler lidt, når du skriver "går tur" - ja, for I har da om nogen arealerne til at gå tur i egen have. Her hos os er det bare en lille "runde".

  God lørdag, Vivi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Går vi en tur rundt om vores grund har vi gået de første 300 m. Vi skal selvfølgelig også lidt rundt mellem det vi har lavet, på den måde kommer der hurtigt nogle ekstra meter til. En tur i haven kan derfor nemt blive ½ km. Det kan vist godt kaldes en mindre gåtur ;-)

   Slet