30. maj 2015

Rhododendroner


Mine rhododendron har været længe undervejs i år. R. orbiculare som er min tidligst blomstrende, fik kun ganske få blomster i år, fordi nattefrosten sved de fleste, da de stod i fuld knop, men nu er der kommet farve i nogle af de andre rhododendron :-)


R. yakushimanum 


R. Visky


R. Lavendula


Ukendt


Azalea luteum

14 kommentarer:

 1. Pyt med at de har været længe undervejs, de ser flotte ud. Ærgerligt med orbiculare.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er flot når rhododendronerne står i blomst, men det kan vi to jo hurtigt blive enige om ;-)
   Mine var bare kønnere sidste år, kan også se at ikke alle knopper på R. Polarnacht ser lige gode ud i år, men sådan kan det jo nemt svinge fra år til år.

   Slet
 2. Skønt med farve i bedet - det ser godt ud!

  SvarSlet
 3. Så mange vakre rhododendron du har. To av mine er i full blomst og de andre kommer etter, men jeg har ikke så mange ennå. Jeg har kjøpt to nye rhododendron i år, som jeg håper skal vokse og klare seg godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Rhododendron er planter som jeg holder rigtig meget af. Jeg har omkring 20, men flere af dem er ens. Det er planen, at der skal mange flere rhododendron ind i vores have med tiden, men jeg er ikke kommet til anlæggelsen af den del af haven endnu.
   Held og lykke med dine nye rhododendroner :-)

   Slet
 4. WAUW... smukke billeder. Rhododendron er uundværlige i forårshaven.

  SvarSlet
 5. Hej Vivi.Flotte rhodoer du viser..........................her er det også tid til alle mine blomstre og lyser dejligt op i haven.
  R.Visky så jeg i går hos Peter Wibroes dejlige have i går.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. R. Visky har smukke blomster. Der er stadig nogen af mine der ikke har blomstret endnu, så der er flere glæder på vej :-)

   Slet
 6. Det ser ihvertfald godt ud med alle de smukke farver, du må være sød ved dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forsøger at behandle dem godt, men flere af dem jeg medbragte fra min gamle have er desværre ikke så glade for vinden herude, men det kan kun blive bedre efterhånden som læhegnsplanter og graner vokser til.

   Slet
 7. Dejligt at sludre med dig i Geografisk Have i dag :)

  SvarSlet