14. juni 2013

Frisk grønt fra haven.


Det er skønt at gå ud i køkkenhaven og plukke grønt ind til salatskålen :-)
 

Super frisk, direkte fra jord til bord.


Spæde spinat-, hovedsalat- og rødbedeblade.

12 kommentarer:

  1. Det er så skønt, især når det er spæde blade som endnu ikke er berørt af klistrende snegle. Uhmmmmm, hvor ser de skønne og sprøde ud:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Salaten smagte fantastisk :-)
      Endnu har jeg ikke set nogen af de ulækre snegle i haven, og salaten er som regel noget af det første de går i. Håber sneglene holder sig langt væk, for ellers mister jeg lysten til salat fra haven.

      Slet
  2. Hej Vivi.Dejligt med egen salat.Har også sået en baby blanding,men mine blade er ikke så store endnu.God weekend Jette

    SvarSlet
    Svar
    1. De spæde hovedsalat og rødbedeblade bliver brugt, når jeg tynder ud, begge dele gror godt. Spinaten derimod er knap så grovillig. Jeg vil prøve at så lidt mere spinat et andet sted, håber det giver lidt mere.

      Slet
  3. Hvor ser din salat dog lækker ud. - der er nu ikke noget som egne grøntsager og frugter :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :-)
      Frugt og grønt findes ikke bedre, end det der kommer direkte fra haven.
      Planen er at udvide køkken- og snithave arealet de kommende år, så der kan blive plads til flere forskellige afgrøder, samt få anlagt en lille frugthave med plads til æbler, pærer, blommer og forskellige bærbuske.

      Slet
  4. Hej. Uhm, det ser godt ud, friskt og grønt, jeg kan ligefrem forestille mig den sprøde konsistens, når man tygger på dem.

    SvarSlet
    Svar
    1. Lækkert, sprødt og masser af smag - hvert et blad blev spist.

      Slet
  5. Frisk plukket frugt og grønt er og bliver nummer et :)

    SvarSlet
  6. Uhm dejligt med sådan lidt hverdagsluksus ;0)
    God søndag..

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ser det som en delikatesse, hver gang der kommer noget på bordet direkte fra haven :-)

      Slet