11. september 2011

Endelig en weekend med fint vejrWeekendvejret, i hvert tilfælde i dagtimerne, har været rigtig fint. Det har betydet, at der er blevet ordnet lidt i haven. Det hele er foregået stille og roligt, sådan med at gå lidt fra og til, men det giver alligevel noget i den sidste ende.


Forhaven blev ordnet i går, og plænen fik jeg heldigvis også klippet i går sidst på eftermiddagen. I nat stod det jo på lyn, torden og en vand igen, igen. Til alt held fik vi fint vejr i dag. Plænen blev kantet færdig, det ser altid godt ud med en nykantet plæne.


Sommerblomsterne er ikke lige pæne allesammen, så jeg er så småt begyndt at rykke nogen af dem op. Efteråret er virkelig ved at tage over nu.Der er selvfølgelig også blevet gravet flere planter op, kan ikke få mig selv til at grave det hele op på en´ gang, skal lige gå og vende mig til, at de forsvinder fra bedene. I mine øjne bliver haven noget bar, selvom jeg ikke tror, andre vil kunne se det.
9 kommentarer:

 1. ja her hos os har det også været fint vejr. Der ser rigtig godt ud hos dig:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Det ser så fint ud hos dig :o)

  SvarSlet
 3. Det har været et skønt, skønt vejr i weekenden med masser af mulighed for havearbejde og terrassenydning :-) Men du har ret i, at efterårets komme ikke længere lader sig skjule og havedagen er ikke længere lang - øv, jeg er ihvertfald ikke klar endnu!

  Dejligt at du har tiden for dig til stille og roligt og grave planter op, som du gerne vil have med.

  SvarSlet
 4. Ja og hvis du har gravet op, så ses det ikke på billederne. Det ser fantastisk flot ud, vi må håbe, nogle haveinteresserede bliver forelsket i huset og køber det :-)

  SvarSlet
 5. Utrolig flotte bilder! hagen ser veldig ryddig og velfrisert ut:) Klart du skal ha med deg noen yndlinger fra hagen:) Og det nydelige drivhus skal du vel ta med deg? Klem Ellen.

  SvarSlet
 6. Tak for flere dejlige billeder.
  Jeg er altså sikker på at de fremtidige købere vil synes at din have er fyldt med planter, selvom du graver en masse op :-)
  Og hvis det skulle være nogen som er rigtigt have-interesserede, så kommer de jo nok også med nogle planter, som de skal have plads til :-)

  SvarSlet
 7. Det høres ut som vi har hatt samme vær i helgen. Hyggelig å se nye bilder fra din have, og jeg liker så god det høye gresset og det oppstammede bartre, Picea?

  SvarSlet
 8. Ellen, drivhuset bliver stående. Der er en støbt sokkel under drivhuset, som ikke vil pryde haven, hvis vi fjerner huset. Det er også store og meget tunge glas der er i, alle sat fast med silikone, så det vil være er kæmpearbejde at flytte det, så den bliver.
  Jeg kommer dog til at savne mit drivhus, men der bliver vel råd til en ny (måske lidt større end den nuværende på 12 m2) på et eller andet tidspunkt :-)

  SvarSlet
 9. En dejlig have, og sikke en fin stenplads ved siden af vandet... :)

  SvarSlet