19. september 2011

Udsigt


Her i weekenden var vi lige en lille tur ude forbi huset. Måske lidt fjollet, men vi skal altså lige forbi engang imellem ;-) Vi glæder os vildt til midt i november, hvor vi overtager nøglerne.
Vi havde kameraet med, men ikke med det mest optimale objektiv på, til de billeder jeg har taget (det var noget helt andet, vi havde planlagt at bruge kameraet til den dag). Billederne er taget få hundred meter fra huset, men fortæller lidt om hvilken udsigt vi får fra køkkenet og gårdhaven :-).

6 kommentarer:

 1. Det ser bare helt fortryllende ut! Som en prærie:) Nydelig. Gleder meg til å se mer:) Klem Ellen.

  SvarSlet
 2. Skøn udsigt I får :0) Kan godt forstå I bliver nødt til at køre forbi engang imellem.. Sådan havde vi det også.. Og det er bare en skøn fornemmelse, når dagen for "nøgle overdragelse" endelig kommer..
  Vi regner med at flytte ind inden for den næste måned.. Glæder mig så meget til at kunne gå og nulre rundt og bare være koncentreret om et sted ( eller næsten vi har jo heller ikke fået solgt vores hus endnu! )
  God aften
  KH.

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at være en fin udsigt. Jeg tror ikke, der er ret mange nye husejere, som ikke lige kører forbi utallige gange for at se det en gang til.
  Da vi købte vores hus, boede der ikke nogen i det, så jeg cyklede herud næsten hver formiddag og mærkede roen i haven og i området omkring huset.

  SvarSlet
 4. Wou det bliver da fantastisk! Jeg kan godt forstå i glæder jer:-)

  SvarSlet
 5. Sikke en udsigt! Der er noget at se frem til :-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 6. Rart at høre, at vi ikke er de eneste der lige skal forbi den ene gang efter den anden ;-)

  Jeg elsker den udsigt, der er sådan en ro. For ikke så længe sidden var engen fyldt med en masse skønne vilde blomster, så det vil ikke være svært at få blomster i vaserne om sommeren, selvom vi ikke lige fra dag et selv har en frodig have :-)

  SvarSlet