2. marts 2013

Anlæg med palisademur, trappe og belægning II


Palisademuren er sat op, og der arbejdes på belægningen.


De lyserøde snore er sat for at holde lige fuger gennem arbejdet.


Den sidste dag vi arbejdede med dette projekt, var vores 4 mandsgruppe reduceret til 2 mand, konsekvensen var, at vi desværre ikke kunne nå at lave trappen.


Her ses det "færdige" resultat.
Vi var løbet tør for sten, så derfor manglerne i belægningen.
Dette projekt er bestemt ikke det, jeg er mest stolt af at have deltaget i. Vi havde lavet nogle fejl undervejs, og tiden var ikke til, at vi kunne nå at rette dem.
Godt det bliver pillet op igen med det samme ;-)
På den anden side, hvad lærer vi så mest af...............det er forhåbentlig, de fejl vi laver...........

I næste projekt skal vi lave brostensmur og chausse´stenbelægning med buet mønster. Det bliver spændende, men bestemt også en udfordring :-)

4 kommentarer:

 1. Du får da prøvet lidt af hvert, og som du selv er inde på, så er det nok især fejlene man lærer af. Men derfor er det nu alligevel sjovere, når det flasker sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er klart for en perfektionist som mig, at det ikke er så sjovt, når tingene ikke bliver helt som jeg ønsker mig, men måske er det ganske sundt, at alt ikke lykkes ;-)

   Slet
 2. Heldigvis kan jeg ikke se fejlene, jeg synes, det ser flot ud og tænker på, om du ikke kan lave en "læmur" på den måde hjemme i din have, det er da flot. Mon ikke I mangler lidt læ der endnu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke rigtigt, men måske ender det med palisadestolper rundt om en bålplads, til beplantningen bliver så stor at den giver ordentlig læ, men som skrevet det er slet ikke endelig bestemt endnu.

   Slet