5. marts 2013

Anlæg med brostensmur, trappe og chausse´sten belægning i buer I


I denne uge er vi i 4 mandsgrupper i gang med endnu et anlæg.
I går fik vi klaret tegning, afsætning, bygning af galger og en del af stensorteringen.


Her til morgen kunne vi gå i gang med at sætte muren.
Muren der går hen mod trappen har jeg bygget + lidt af den længst til højre.
Det hele bliver bygget op i vådt sand, så ikke nogen hjælp her i form af beton. Det er klart der må være sådan, når det er på et kursus, hvor anlægget skal rives ned igen og materialerne genbruges.


 Jeg elsker at arbejde med natursten, i mine øjne er det et superflot materiale, som man kan lave de skønneste anlæg med.
Der er kun en´ ulempe, hvis jeg gerne vil arbejde med f.eks. brosten herhjemme. Det er et temmeligt dyrt materiale, så det er desværre ikke noget, jeg har økonomi til at købe hjem af i ubegrænsede mængder..........., der skal jo også være råd til planter.

4 kommentarer:

 1. Det ser jo ut til å være et veldig spennende kurs du går på! Det må være artig å teste ut ulike byggeteknikker i kontrollerte former :-)
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Stein

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et rigtigt spændende kursus, og jeg får lært en masse :-)

   Slet
 2. Ja planterne først og fremmest med mindre man vinder flere millioner i Lotto :) og så heldig er man sjældent. Jeg er slet ikke, for jeg spiller ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er vist heller ikke de store chancer for, at jeg vinder i lotto. Køber højest 2 om året. I stedet kan jeg bruge de penge, jeg ikke køber lotto for til planter ;-)

   Slet