19. august 2012

Varm sommersøndag med hygge på terrassen


Pyha endnu en varm dag, som ikke indbyder til de helt store fysiske udfoldelser.
Vi har siddet og hygget på terrassen det meste af dagen, og først hen mod aften kom der lidt gang i os.
H.J. fik klippet plæne.........


...............og et mindre hængeparti blev klaret. Noget rionet har stået og fyldt op ovre ved hegnet til venstre, hvilket har betydet, at græsset stod temmelig højt derovre. Rionettet er flyttet, og H.J. har fået græsset slået ned :-) 


Nu er det kun de sidste stritter i hegnet der skal fjernes, så ser det pænt ud.
Planen er, at der skal plantes nogle klatrehortensia op af hegnet, hvilket jeg synes er endnu pænere at se på, end alt det træ.
Klatrehortensiaernes blomster kan også bruges i dekorationer i tørret stand, så sådanne planter vil tjene flere formål.
Det er H.J. der har været mest effektiv udendørs i dag, mens han svedte ude i solen, gik jeg inde i køkkenet og fik tilberedt lidt aftensmad, som selvfølgelig skulle indtages på terrassen. 


Gambas/ Pil-pil rejer til forret.

Hovedretten er en rest fra i går, pandekage m. fyld og salat.
Begge retter er let og lækker sommermad.


Aftenen sluttede af oppe i bålpladsområdet, hvor vi kan se solen gå ned.

6 kommentarer:

 1. Ja, sikke en varme her i weekenden, men det har nu været meget skønt med noget varme, selvom det ikke indbyder til en hel masse store aktiviteter.

  Zitas hundegård er da blevet fin, og der sker hele tiden lidt med noget af det, I gerne vil nå, så helt galt er det da ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har rigtig slappet af og nydt, at sommeren endelig kom :-)

   Der er sket en masse siden vi overtog stedet her, men endnu har det ikke været i haven, der er sket de helt store ting ;-)
   Derfor skriver jeg også om lidt andet end haven her på bloggen, for at det hele ikke skal blive gentagelse på gentagelse. Glæder mig til, at haven igen kan fylde noget mere på blogen :-)

   Slet
 2. Det bliver godt med klatrehortensia op af hegnet. Desværre er de længe om at komme i gang. Hos mig gik der flere år,inden de blomstrede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Forventer heller ikke det kommer til at gå hurtigt, men planterne må have den tid de nu engang skal have. Håber på at få plantet dem i år, så er de da undervejs ;-)

   Slet
 3. Sikke en lækker menu at indtage på terassen. Dejlige dage vi kommer fra. Her i nord har der vist ikke været så varmt som hos jer. 24,5 C kunne vi nå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nåede op på 27-28 C, så det var temmelig hedt ;-)

   Slet