29. august 2012

En rundtur i haven

Dagene flyver afsted lige for tiden.
En weekend hvor vi nærmest ikke var hjemme, arbejde i hverdagene og vores lille Zita tager en del tid, så der er nærmest ikke blevet lavet noget i haven den sidste uges tid.

Det er heldigvis rart at gå tur i haven alligevel :-)


Solsikkerne er så skønne :-)
I krukken har jeg plantet en græs, som jeg har fået af en veninde.


Jeg nyder blomsterne i mit planteindslag.
Sankt Hansurten er ved at springe ud.


Chrysanthemum (staude)


Stjerneskærm


Benved


Floksen er næsten lige sprunget ud.


Jeg tror de to søjletaks, jeg plantede i foråret overlever takket være den våde sommer. Jeg var ikke for flittig med vandingen efter de blev plantet, så det er mere held end godt gartnerarbejde, der er skyld i det ;-)


Et kig ind over noget af det stykke der skal være skovhave.
Flintestenen med husløg, som flyttede med herud.
Bedet i indkørslen, hvor lavendlerne er kommet pænt med nedefra efter en kraftig beskæring i forsommeren, hvor kun toppen strittede op over en masse ukrudt.


Rosen gror også fint, efter at være kommet frem i lyset.
I lørdags fyldte Zita 3 måneder, utroligt som hun vokser.
Der er ikke meget uldtot over hende mere, derimod er hun blevet en rigtig sød og dejlig  lille mini-schæfer :-)

10 kommentarer:

 1. Gode billeder.
  Hvor er din stjerneskærm smuk.
  Zita bliver sødere og sødere at se på. Flot hund.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 2. Ja men selv om du ikke har haft tid til haven, er der da alligevel mange fine blomster at vise frem, og så er der jo blomsten over dem alle Zita, hun er da skøn, men vokset meget og hurtigt, ja.
  Skovbunden skal nok blive god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Zita er virkelig dejlig :-) Når vi kommer hjem fra arbejde, bruger vi selvfølgelig god tid på hende, det går lidt ud over havearbejdet, men måske godt nok, at der ikke skal ske det helt vilde derude i år.
   Jeg tror, der bliver et helt andet overskud til haven i næste havesæson, i år har det jo handlet meget om hussalg, flytning, og at få huset her til at tage sig ud, som vi gerne vil have det. Nu da der er ved at være styr på det, begynder haven helt sikker at trække i mig næste år :-) Kan jo ikke det hele på en´ gang.

   Slet
 3. Skønne billeder fra jeres lille paradis ;o), dejlig stemning og jeg glæder mig til at se hvilke planer du kan nå at udvikle over vinteren, som du kan kaste dig over til næste år ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Planer er der nok af, og en prioriteringsliste er der også i mit hoved ;-) Hvad der bliver lavet til næste år, kommer an på, hvor meget vi når at få fældet i løbet af efteråret og vinteren.
   Når vi meget, kommer der til at ske en masse til næste år. Når vi ikke så meget, kommer der til at gå et år mere før den helt store opstart.

   Slet
 4. en dejlig afslappet tur rundt i din have ;) tak for kikket :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er altid velkommen til at se med :-)

   Slet
 5. Skøn skøn havevandring Vivi....og ja tiden flyver så det kan være svært at nå alt det man gerne ville.....men blomsterne blomstre alligevel så vi må bare stoppe op og nyde ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du kan tro jeg nyder de blomster jeg har, og mon ikke der er endnu flere at glæde sig over til næste år ;-)

   Slet