22. juli 2012

Skovhaven


I dag har jeg gået og hygget mig nede i skovhaven.


Bedet derinde var blevet temmelig tilgroet af uønskede grønne vækster, men det var ret let at luge dem op.


Det pyntede vældigt  med en gang lugning.


Digitaliserne har allerede smidt en masse frø, og mange er begyndt at spirre, så om et par år forventer jeg at kunne plante en masse ud rundt omkring i haven.


To trillebør med grønt.


Denne trillebør er den bedste, for den er fyldt med planter, som har stået i gårdhaven og ventet på at komme i jorden :-)


Mon ikke det her bed bliver helt interessant til næste år.


Det er planen, at skovhaven skal udvides med flere bede, for der står en hel del planter i mit indslag, som ville kunne trives godt her.

6 kommentarer:

 1. Det ser da godt ud i din skov, den ligner allerede en skov og du har lavet stier og det hele. Der bliver lækkert til næste år, er jeg sikker på. Jeg holder meget af min lille skov.
  Det ser ud til at være fine planter, du har plantet der allerede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er efterhånden kommet en del forskellige planter og løg i det bed, vintergækker, erantis Fritillaria og våriris, samt kærminde verna, forskellige primula, bregner, lungeurt og trillium m.fl.
   Det er meget muligt, der skal flyttes rundt på nogen af planterne igen, men det må absolut være bedre for dem, at stå i jorden frem for i potterne.

   Slet
 2. Der er ikke noget som forventningen om næste års lækre nye bede. Det ser i hvert fald lovende ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det i hvert tilfælde godt med at vide, at jeg kan gå ud og se efter vintergækker m.m. allerede tidligt på året :-)

   Håber jeg når at få ryddet til lidt mere bed på de andre sider af stien i år, så det kommer til at ligne en lidt mere "rigtig" have.

   Slet
 3. Ih det ser altså rigtig lovende ud dit skovbed.. Bliver spændende til næste år..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kan også helt glæde mig til at se hvordan det tager sig ud næste år. Håber at jeg når at få inddraget lidt mere til bed allerede i år.

   Slet