6. april 2015

Drivhus - nu med plastik


I dag fortsatte vi arbejdet med drivhuset.
Der var sol, varme og ikke ret meget vind, så det var helt perfekt vejr til det vi skulle lave :-)

Det blev en lang dag, men nu er huset beklædt med plastik, så må vi håbe det holder ;-)


Der skal flere lister på rundt omkring, vi kunne ikke nå at få dem alle på i dag, men de vigtigste steder er de på.


Vi skal have en dør i her i gavlen, det må også vente til senere på ugen, da vi ikke kunne få fat i nogle hængsler til den i dag.
Det ser lidt vildt ud, da plastikken ikke er skåret til endnu. Det var blevet temmelig sent, så til sidst handlede det bare om at få alt lukket, så vinden ikke kan få fat hen over natten.


Afslutningevis et enkelt blomsterbillede.
I dag sprang den første af de påskeliljer ud, jeg satte i det gul-orange bed i efteråret :-)

14 kommentarer:

 1. Hold nu op! Hvor ser det dog godt ud - hatten af for dit midlertidige drivhus, det bliver du glad for. Forstår godt dine drømme om et rigtigt drivhus - jeg drømmer også. Men drømmene overstiger vist min økonomiske formåen, så jeg kigger efter alternativer....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er blevet helt fornuftigt :-)
   Jeg drømmer stadig om et skønt drivhus med god plads, men kan dette afhjælpe den værste drivhusmangel et par år, så bliver der forhåbentlig råd til et rigtig drivhus til den tid.

   Slet
 2. Gratulerer ! Det var et skikkelig dagsverk:-)). Håper du får masse glede av ditt midlertidige drivhus !
  Vi begynte å sette plantene ut i drivhuset igår, de ble for store å ha inne, så nå er varmen satt på.
  Spente på hvordan de har det idag.
  Lykke til !

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeres planter har det godt, efter de er kommet ud i drivhuset.
   Jeg håber også vi får tid til at få lavet en dør til vores drivhus en af de nærmeste dag, for mine småplanter vokser også lidt hurtigt,og trænger til at komme ud.

   Slet
 3. Hej Vivi.Det ser da bare rigtig godt ud dit nye drivhus.Jeg krydser fingre for at plastikken holder.
  For et stort arbejde har det da været.Nu kan du få alle dine nysåede planter godt i læ.
  God dag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg krydser bestemt også fingre for at huset holder.

   Slet
 4. Hej Vivi. Der er ikke noget som drivhusdrømme, også selv om de er midlertidige. Man kan virkelig se hvordan I får skabt en skøn køkkenhave, det begynder at ligne noget....Sikke et arbejde,men belønningen den dag man nyder friske jordbær og solvarme tomater.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Drømmen om et ordentligt drivhus er der bestemt endnu, men engang imellem må man nøjes med mindre en periode.
   Jeg glæder mig så meget til køkken- og snithaven i år, for i år er der ikke pletter med græs som kan skæmme øjet, og alt det vi dyrker selv, smager jo mange gange bedre end det der kan købes :-)

   Slet
 5. Hej Vivi
  Jeres midlertidige drivhus ser da helt fantastisk ud, og du plejer jo at lave et godt arbejde så det skal nok klare opgaven. Det er godt, du nu har et sted at anbringe alle dine småplanter ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg håber plastikken holder, det er jo ikke drivhusplastik, vi har brugt. Vi har virkelig prøvet på at få sætte det op på en måde, så det forhåbentlig ikke bliver revet i stykker, men nu må vi se om min teori holder................

   Slet
 6. Hej. Det er et flot stykke arbejde du har lavet. Jeg tror også, at din køkkenhave bliver en stor succes, i bliver vel nærmest selvforsynende, når det hele kommer rigtig i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Allerede sidste år var vi næsten selvforsynende hen over hele sommeren med kartofler og grønsager. I løbet af vinteren har jeg også hentet en del derude, og vi har stadig syltede rødbeder, græskar og squash og lidt druesaft på lager, samt bønner i fryseren, så det har været fint :-)
   Håber det bliver mindst lige så godt i år, og nu hvor der er plantet frugttræer og bærbuske, vil det fremad rettet blive både frugt og grønt vi kan hente ind :-)

   Slet