20. januar 2016

Haven klædt i hvidt

Vinteren har ladet vente på sig her i Billund området, men nu er den over os med sne og kulde.
 

Haven er dækket af sne.


Den store troldhassel danner det skønneste mønster mod en blå himmel.

 
De visne hortensiablomster er særdeles dekorative med rim på.Køkken- og snithaven klædt i hvidt.


Sydbøgens grene ligner afgnavede fiskeben.


Græsserne hører bestemt også til i vinterhaven.


Der er nu noget med grantræer og sne.

Solen er ved at gå ned og disen sænker sig over det sneklædte landskab.

20 kommentarer:

 1. Godt at I også fik noget sne, når det nu skal være så koldt. Jeg nød dine smukke billeder - vintermotiverne er ganske særlige på en dag med rimfrost.
  Imponerende troldhassel, den er vel nok flot :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er smukt, når der er rimfrost. Det er sådan en dag der skal tages billeder. Det hele havde været endnu kønnere, hvis billederne var taget i formiddags, men arbejdet skal jo også passes.
   Vores troldhassel stod i haven, da vi kom hertil, og den får lov at blive stående. Troldhaslen og et piletræ er de eneste lidt større planter der er i haven, med undtagelse af de træer der står i læhegnet/skovhaven. Åh hvor jeg glæder mig til, at de træer og buske jeg har plantet vokser til, så der kommer noget mere højde i haven.

   Slet
 2. Smukt ser det ud - og I havde også sol i dag, det fik vi desværre ikke.
  Nu kan du nok ikke grave have mere, men snart bliver det tø igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja holder vejrudsigten, så begynder det at tø igen hen over weekenden, og den kommende uge skulle byde på pæne temperaturer, når det tages i betragtning, at vi er midt på vinteren, men lad os nu se hvordan det hele udvikler sig.....
   jeg glæder mig til, at kunne fortsætte gravearbejdet, for når det er klaret skal der plantes masser af blomster.

   Slet
 3. Så smukke billeder fra din have. Kom til at grine lidt af den med de afgnavede fiskeben men du har jo så evig ret. Den gror på en helt speciel måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en sydbøg er helt sin egen - nem at genkende :-)

   Slet
 4. Hej Vivi
  Godt du kunne nå hjem og nyde det smukke syn i vinterhaven.
  Her har det også været helt fantastisk vejr ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. I denne uge har jeg været tidlig hjemme hver dag, for der er ikke helt så meget at lave, når der både er sne og frost. Dem der har vintervagten, samt dem der rydder sne og salter, har derimod rigtig meget at lave både nat og dag. Jeg er glad for, at jeg har fravalgt den del - jeg fungerer bedst, når jeg er sikker på at kunne få min nattesøvn uden afbrydelser.

   Slet
 5. Smukke billeder! Her nydes synet også ekstra i haven og naturen i disse dage:-) Og i dag skinner solen, helt igennem fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har også været utrolig flot formiddag hos os. Den flotteste rimfrostdag man kan forestille sig.

   Slet
 6. Hej Vivi.
  Det er utroligt smukt med sne, men jeg kan også godt forstå, at du synes det er meget koldt, når du skal være ude hele dagen, når du er på arbejde. Heldigvis opvejer resten af året det jo. Jeg ved jo du har dit drømmejob.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har helt klart et godt job og nogle dejlige kollegaer :-) Det er skønt, når man kan gå glad på arbejde hver dag (også når det sner, regner eller er koldt) :-)
   Der er så mange forskellige opgaver, der skal løses hen over året, og der sker nye ting hele tiden, så det er både udfordrende og spændende.

   Plejeniveauet skal være højt, hos den kunde hvor jeg primært arbejder, og jeg tilrettelægger i høj grad selv min arbejdsdag. Det er en fornøjelse, at arbejde under de forhold :-)

   Slet
 7. Hej Vivi.Ja!! smukt ser det jo ud med sneen.Og dejlige billeder du viser.Her har vi jo haft sneen liggende et stykke tid........og koldt er det jo også.Men fra næste uge har de lovet + grader.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der loves plus grader, og lad od så håbe, at den vejrudsigt holder. Meteorologerne ændrer jo på den hele tiden ;-)

   Slet
 8. Det ser så fint ud:-) Jeg kan bedst lide når vi har en periode med sne og frost om vinteren, det behøver ikke vare længe, men det hører bare til i Danmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da helt klart det bedste, at vi får vinter og frost, som kan sætte en dæmper på alverdens utøj. Flot er det da også med sne og rimfrost, men det er fint med mig hvis vinteren var i uge 3 i år ;-)

   Slet
 9. Hej Vivi
  Ja grantræer og sne giver en dejlig stemning. Det minder om Disneys tegnefilm om chip og chap i træer med et tykt lag sne - hyggeligt. Rimfrosten er fantastisk smuk.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret grantræerne bliver næsten som i Disneys tegnefilm med sne på. Mine graner er ikke så store og flotte endnu, men det bliver de vel med tiden :-)

   Slet
 10. Det er vakkert om vinteren med snø og frost !
  Det siste bildet ditt av solnedgang og frostrøyk, er virkelig vakkert.
  Ha en fortsatt fin vinter :-)

  SvarSlet