Hylden blomstrer.
Vi har været ude og plukke hyldeblomster, som vi om få dage kan nyde som hyldeblomstdrik.
Det smager fantastisk - af sol og sommer :-)
Der er også høstet rabarber i dag.
De er allerede omdannet til saft :-)
HUSK!
I morgen søndag d. 15. juni er der havedag på Karensminde Museumsgård i Grindsted. Der er plantemarked, ikke mindre end 2 foredrag med kendte foredragsholdere, samt en masse andet man kan se på :-)
Karensminde er et besøg værd for både børn og voksne.
Program for havedagen kan ses her .
Måske ses vi :-)
Jeg har også sat årets 2. omgang af hyldeblomst "over" i dag - der var rigtig mange blomster at plukke af. Jeg må se, om jeg kan lokke resten af familien med til Karensminde i morgen!
SvarSletJa der er rigtig mange fine hyldeblomst klaser i år :-)
SletHåber du finder til ud til Karensminde i morgen, det plejer at være et rigtig godt arrangement, og omgivelserne er samtidig helt perfekte - den gamle gård, dyrene, køkkenhaven, staudehaven foran det gamle stuehus m.m. :-)
Skal ud og plukke hyldeblomster i dag til saft. Der dufter af hyld i hele haven, og saften bliver også drukket meget hurtigt.
SvarSletJa det der smager godt forsvinder hurtigt ;-)
SletDet læste jeg så lige sent nok :)
SvarSletSikke en smuk farve rabarbersaften har.
Jeg var vist også lidt sent ude med min lille reklame, men til næste år er muligheden der sikkert igen :-)
SletVi havde en hyggelig dag derude igen i år.
Ja rabarbersaften har en flot farve.
Hej Vivi.Sjovt nok har vi lige snakket om at nu skal vi huske at plukke hyldeblomster til saft..........det smager bare SÅ godt.
SvarSletOg har også masser af rabarber i haven til at fryse ned og til rødgrød..........har lavet det en gang......mums.
God aften Jette
Det er lige tiden til hyldeblomstdrik, og det smager jo helt fantastisk :-)
SletRabarbergrød er også godt, men det er ikke så ofte jeg koger frugtgrød, og sker det, ender det som regel med jordbærgrød.
Hvor er du effektiv - jeg skal vist også have høstet rabarber, har taget af dem et par gange, men resten ryger i fryseren til kager og desserter. Nu har jeg lige bladret tilbage til dit indlæg sidste år om hyldeblomstsaft - jeg måtte lige have opskriften, da jeg ikke har prøvet at lave det før. Tak for inspirationen :)
SvarSletJeg plukkede rabarberne - H.J. skyllede og skar dem i skiver, så var det jo nemt for mig at komme dem i gryden og koge saften :-)
SletHyldeblomst saften er jo også let at lave, når bare man har en ide om, hvordan det skal gøres, så det hele blev klaret mens aftensmaden stod og simrede.