1. december 2013

Adventskrans


Efter flere år uden adventskrans, har der i år sneget sig en ind i køkkenet. 
Jeg har aldrig haft den helt store glæde ved en adventskrans. Ofte er det hurtigt blevet til en tør himstrumgims, som jeg har været ret træt af at flytte rundt på. Derfor er adventskransen kommet op at hænge denne gang, så må jeg se, om den får lov at "leve" helt til jul, men det ser nu meget hyggeligt ud med en frisk krans og levende lys :-)
I køkkenet tror jeg vi får mest glæde af kransen. Her kan den være tændt, både når vi tilbereder og indtager vores aftensmad.


Jeg har valgt at tænde alle fire lys på en´ gang, da jeg synes, det er det kønneste ;-)


Kransen er meget enkel. Den er bundet i nobelis gran, hængt op i jutegran, og kun pyntet med lidt naturpynt og tynde sløjfer.


10 kommentarer:

 1. Køn og klassisk. Måske vil stegeosen holde den frisk :-}

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvem ved, den kan måske holde helt til påske med den placering ;-)
   Den hænger nu et pænt stykke fra komfuret, føler ikke for at få et tvist af gran i maden ;-)

   Slet
 2. Hej Vivi
  Hvor er din adventskrans dog smuk og helt klassisk.
  Kransen holder sikkert også bedre i køkkenet, hvor den er lidt væk fra brændeoven.
  Det ser også helt fantastisk ud, med de store rhodoer du har fået plantet i skovbedet. De er jo som skabt til din store have ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er meget klassisk. Jeg havde lige en krans "i overskud", som fik en hurtig pyntning her i eftermiddags ;-)
   Kransen hænger så langt væk fra brændeovn og radiator, som det næsten kan lade sig gøre, så håber på optimal holdbarhed her.
   Det er så skønt med store planter til haven :-) Nogle af mine rhododendroner skal sikkert flyttes igen på et senere tidspunkt, fordi det er noget af en farvepalet der er sat sammen i skovbedet, men ind til videre vil jeg bare glæde mig over, at de er der, så kan jeg farveafstemme når jeg får skabt noget mere bedplads.

   Slet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud med de tændte lys :0)
  Jeg har også tændt alle fire lys i vores krans - på dekorationen har jeg kun tændt den ene.. der tænkte jeg det bedre kunne gå ;0)
  God aften
  KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Nu hvor vi kun er os to voksne herhjemme, har jeg valgt at tænde alle fire lys, da vi havde børn i huset, tændte vi kun en af gangen, for at følge traditionerne.

   Slet
 4. Sikke en flot adventskrans og helt klassisk. Faktisk helt forfriskende at se :-)

  SvarSlet
 5. Hej. Det ser rigtig godt ud og en god idé at hænge den op. Også en god idé at have den i køkkenet, for dér opholder man jo sig rigtig meget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk, det er et godt sted den hænger. Vi opholder os rigtig mange timer i træk i køkkenet. Derfor er det oplagt at tænde lysene og nyde dem, samtidig med, vi kan holde øje. Jeg bryder mig nemlig ikke om at gå fra levende lys, der står i brandbart materiale, som gran jo er.

   Slet