25. august 2013

Næsten sydlandsk stemning


På den vestvendte terrasse er der næsten en sydlandsk stemning, når solen skinner ind på de gule gavle, hvor vinen står frodig og grøn.


Der er pænt med druer i år.


Nu kan vi kun vente på, at de skifter farve fra grøn til blå.


Stemningen og de to gule gavle får mine tanker ledt hen mod en frodig læfyldt gårdhaveagtig terrassemiljø - måske en ide jeg vil arbejde videre med................

14 kommentarer:

 1. Ja,den gule væg vil være fin til et varmt, sydlandsk gårdmiljø. Lyserøde og lyseblå blomster ville være perfekte til den gule mur. Du er allerede godt på vej med dejlige druer- der bliver blå.
  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også tænkt på de blå farver. Har faktisk allerede plantet to clematis op af staldgavlen. Den ene en lyseblå alpina, den anden en aromatica, den blomstrer senere og er mere lilla.

   Slet
 2. Man føler sig helt hensat til sydfrankrig. Det ser dejlligt ud, og det med de blå farver er en god ide.

  SvarSlet
 3. Det er et dejligt hjørne I har der og garneret med blå druer og andre planter med blå blomster bliver det bare så flot. Druerne er store og flotte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et dejligt hjørne, som ligger på en meget solrig plet, det må der kunne komme noget godt ud af :-)

   Druerne er pænt store i år i forhold til sidste år.

   Slet
 4. dejlige dejlige farver og syn, lad nydningen begynde som Bamse ville sige :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nydningen begyndte i hele haven lige fra dag et :-)
   Jeg er ret god til at visualisere, så jeg kan sagtens se mange af de ting, der engang skal laves for mit indre blik ;-)Ting tager dog tid og koster en del, men pludselig begynder det hele vel at tage form. For mig handler det ikke om en "færdig" have, men rigtig meget om projektet, så må det tage den tid, der skal til.

   Slet
 5. En lyseblå clematis op ad den gule gavl vil se forrygende ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan kun blive godt, er noget spændt på, hvor godt den tager ved, og hvordan den vil tage sig ud i det kommende forår.

   Slet
 6. Det bliver skønt at sidde der og nyde druerne lige om lidt:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det vil være skønt, hvis efteråret også viser sig fra den gode side, så vi kan sidde udendørs og nyde druerne - bare det ikke giver mavepine ;-)

   Slet
 7. Hej Vivi.Ja! det ser bestemt dejligt sydlandsk ud.Skønt med den dejlige blå drue.Og måske en flot clematis til at kravle op af rionettet.God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber på, at de clematis jeg har plantet, bliver så store allerede til næste år, at de skal have noget at kravle i :-)

   Slet