2. december 2012

Stemningsbilleder fra en decemberdag på landet

 Det er fantastisk flot at stå op til et sneklædt landskab.
Heldigvis var det fridag, så jeg kunne glæde mig over det smukke syn :-) 
Egentlig bryder jeg mig slet ikke om vinter med sne og kulde, men det hænger måske sammen med det job jeg har. Kunne jeg sidde inde og nyde synet, var mit syn på vinteren måske noget anderledes.
En stor del af min weekend er blevet brugt bag denne dør..........


...................for kreere ting til vores lille julebutik.

H.J. har fældet et grantræ i haven, toppen af det er vores udendørsjuletræ i år. Godt at få lidt juleglæde, af et træ som alligevel skulle væk :-)

18 kommentarer:

 1. Når vi bare har sne, frost og klart vejr så har jeg ikke noget imod vinteren. Er det regn og surt har jeg det lige som dig.

  Dejlige billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det værste ved sne og kulde er at gå ude og småfryse og rydde sne i halve og hele dage på arbejde i flere måneder, som det har været tilfældet de sidste par år.

   Slet
 2. Har folk fundet din lille fine butik? Der ser rigtig hyggeligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne weekend har det mest været mennesker vi kender, der har besøgt os, men der er også kommet et par fra gaden :-)

   Slet
 3. Dine udendørsbilleder viser knaldgodt, hvilken kæmpeforskel stille vejr og et lag puddersne gør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ændrer udtrykket fuldstændigt med et hvidt drys.

   Slet
 4. Hold da helt op hvor har i fået meget sne, her har det kun lige drysset, så jorden er dækket. Det ser rigtigt fint ud i butikken ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har fået et pænt lag sne.........., åh hvor jeg ikke gider tænke på, at jeg har udendørsarbejde på denne årstid.

   Slet
 5. Hvor hyggeligt med en gårdbutik, åååååh, jeg drømmer videre.... var tæt på selv at kaste mig ud i den løsning, og har endda fået tilladelse fra kommunen, men så alligevel... der skal noget til for at trække folk ned ad en grusvej, og så hele privatlivs-polemikken... i det omfang, I har gjort det, virker det helt fint. Det ser hyggeligt ud, og jeg håber, I får et godt jule-salg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt huske du skrev om engang, at du drømte om gårdbutik. Selvom det ikke blev gårdbutik for dit vedkommende, fik du alligevel en butik :-)
   Det jeg laver er kun lidt for hyggens skyld, og butikken lukker igen om 3 uger, så det er på ingen måde, noget jeg skal leve af.
   Har dog brugt rigtig mange timer på at få det her projekt stablet på benene, så er noget spændt på at se, hvor mange der kommer ind fra gaden her de næste uger. Det er forhåbentlig en fordel, at vi bor direkte ud til vejen ;-)

   Slet
 6. Ja smukt er det med sne, men det er meget koldt, når man skal arbejde udendørs som du skal, så jeg kan godt forstå, du ikke er vild med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja gid jeg kunne spole tiden 3 måneder frem, så der stod forår på kalenderen, i stedet for vinter og snerydning i morgen..........

   Slet
 7. Fine snebilleder og i dag kan vi også være med herovre østpå! Jeg forstår godt at du gerne vil sidde indendøre,når du i hverdagen er nødt til at være ude i al slags vejr! Med sådan en hyggelig butik og en god siddeplads, så skal der nok komme nogen forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg håber da, at der dukker nogle flere op i min lille julebutik direkte fra gaden. Min lille bod ved vejen er folk så småt begyndt at få øje på :-)

   Slet
 8. Skønne vinterlige billeder Vivi.....det er lige ptikken og i´et når det hvide drys pynter landet i december.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja et landskab med nyfaldet sne er da smukt.

   Slet
 9. Hej Vivi.
  Sikke dejlige billeder. Der er noget magisk ved sne, synes jeg. Det får på en eller anden måde alting til at se så anderledes ud. Jeg synes det er noget af det smukkeste og beroligende på en eller anden måde, at se på. Jeg kan dog godt forstå, du synes det er en kold omgang, at skulle arbejde ude i det vejr ret lang tid af gangen. Hyggelig lille julestue du har fået skabt. Ærgerligt december ikke er længere, så jeg når desværre ikke ud forbi. Det kunne ellers have været rigtig hyggeligt, at ønske god jul med et besøg.
  Men glædelig december og jeg håber du får solgt en masse, af alt det du så flittigt har kreeret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren :-)
   Glædelig jul til dig og dine.

   Slet